Hokejová NHL sa rozbehla vo veľkom štýle. Zdeno Chára si získal srdcia fanúšikov Washingtonu, Connor McDavid potvrdzuje svoju výnimočnosť, Auston Matthews či David Pastrňák pália ostrými. Rovnako tak nezaostávame ani my a naďalej ti ponúkame skvelé akcie. V rámci Gólového bonusu sme si pre tipérov pripravili zaujímavé novinky, ktoré prinesú pre hráčov ešte väčšie výhody.

Systém Gólového bonusu je jednoduchý. Stačí si natipovať vybraný zápas z ponuky herne eTIPOS.sk. Stávka musí byť natipovaná SÓLO, pričom nezohráva úlohu, či je podaná pred zápasom alebo LIVE.

A ak ti tip nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

Aké zápasy sme si pripravili do Gólového bonusu na tento týždeň?

9. 2. 01:00 New York Rangers – New York Islanders
Hneď od úvodu začíname poriadne zostra. Newyorským derby. Jazdci aj ostrovania sú zatiaľ v tabuľke Východnej divízie plece pri pleci. Po odohraní 10 zápasov majú na konte zhodne po 10 bodov.

Hľadať favorita v tomto dueli je veľmi náročné. V prebiehajúcom ročníku sa stretli dvakrát. Najskôr Isles uspeli v Madison Square Garden 4:0, aby o dva dni Rangers pripravili pre rivala odvetu po výsledku 5:0.

V posledných troch dueloch strelili jazdci a ostrovania dokopy 20 gólov, o zaujímavé momenty by tak nemala byť núdza.

10. 2. 02:30 Nashville – Tampa Bay

V súboji týchto tímov pôjde o back to back zápas, keďže v meste hudby sa víťazi Stanleyho pohára predstavia v priebehu 24 hodín dvakrát.

Tampa potvrdzuje, že je elitný tím, je lídrom Centrálnej divízie. Z 9 duelov prehrala v riadnom hracom čase len raz.

Predátori sú na tom horšie, z 11 duelov uspeli po 60 minútach len dvakrát, v divízii sú predposlední. Stále to však nie je nič tragické, oba tímy delí pred vzájomným dvojzápasom len 5 bodov.

V tejto sezóne sa stretli už dvakrát. V oboch prípadoch uspela Tampa, vždy padlo 7 gólov. Bude sa história opakovať?

11. 2. 01:00 New York Rangers – Boston

Dva tímy z Originálnej šestky, dve slávne značky, no dve rozdielne rozpoloženia oboch tímov.

Boston je aj po odchode svojej ikony, kapitána Zdena Cháru, dominantným mužstvom ligy. Skvele funguje v jeho strede azda najlepší útok ligy Marchand – Bergeron – Pastrňák, ktorý má na svojom konte 38 bodov.

Favorit je teda zrejmý, ale Rangers určite nebudú chcieť predať kožu lacno.

12. 2. 04:00 Vegas – Anaheim

Atraktívny súboj Západnej divízie, v ktorom hráči Vegas privítajú v tejto sezóne na svojom ľade už tretíkrát hokejistov Anaheimu. V úvodnom vyhrali 5:2, následne sa natrápili a triumfovali 2:1 po predĺžení.

Vegas je doma dominantné. Od úvodu sezóny na vlastnom ľade zo siedmich duelov neprehralo v riadnom hracom čase ani raz, stratilo jeden bod. Natiahne sériu po súboji s káčermi?

14. 2. 02:00 Nashville – Detroit

Na záver týždňa sa stretnú v Nashville tímy zo spodnej časti tabuľky Centrálnej divízie.

Detroit je v prestavbe, zatiaľ môže len márne spomínať na časy minulé, kedy bol neustále favoritom na zisk Stanleyho pohára. V dnešnej dobe by bol úspech hoc i len postup do play-off. Red Wings majú totiž po úvode sezóny a aktuálne 13 odohraných dueloch (pondelok) skóre 26:44. Vo svojej divízii tak strelili hráči Red Wings najmenej gólov a rovnako tak najviac inkasovali – 44.

Ani Nashville nepatrí medzi tímy, ktoré strieľajú veľa gólov. Po 11 dueloch majú na konte 29 presných zásahov. Odhadnúť, ako sa vyvinie ich prvý  duel v tejto sezóne je otázne. Nashville a Detroit totiž hrali naposledy spolu pred dvoma rokmi.
Duelu by svedčala remíza.

PONUKA NHL