Online svet už jednoducho patrí do nášho života a je skôr prekvapujúce, ak v ňom niekto nežije. Život hráčov je rovnaký, a preto sa spoločnosť TIPOS rozhodla už pred 15 rokmi správne a umožnila podávať hráčom online športové stávky. Už 15 rokov máte možnosť využiť online herňu eTIPOS.sk. Ponuka sa postupne rozšírila a prispôsobila potrebám zákazníkov. Okrem športovej sekcie si tu nájde každý hráč to svoje. Na výber máte športové stávky, online kasíno, číselné lotérie a iné. Záujem hráčov o online herňu sa neustále potvrdzuje.

Online športové stávky oslavujú 15 rokov fungovania

Športové stávky sú priekopníkom v ponuke online herne eTIPOS.sk. Už je to 15 rokov, čo môžu hráči tipovať športové udalosti online. Aj tretí januárový týždeň potvrdzuje záujem hráčov o kurzové stávky.

V online kasíne vedie hra Joker’s Five

JOKER je v hráčskom svete jedným z tých známejších výrazov. Joker sa mnohým z nás spája s komiksovou postavou s výzorom klauna. Naši hráči si ho určite spájajú aj s online kasínom. Kartoví hráči evidujú Jokera podľa slovenského prekladu žolík, čo je karta, ktorá ma zvyčajne vysokú hodnotu. V číselných lotériách je Joker doplnková hra k vybraným číselným lotériám.

Tretí januárový týždeň, presne 18. januára, priniesla hra Joker’s Five hráčovi LUCKY1601 výhru vo výške 17 785 €. Pre tohto hráča už všeobecný pojem Joker zostane navždy spojený s hrou, ktorá mu priniesla nadpriemernú výhru. Hráč mamut15 je ďalším šťastlivcom, ktorý si počas tohto týždňa našiel čas na hru Joker’s Five a jednou stávkou si pripísal na svoj hráčsky účet 500-násobok svojho vkladu do tejto hry.

Druhou najobľúbenejšou hrou v tomto týždni bola hra v názve opäť spojená s komiksovou postavou klauna – hra Respin Joker. V tejto kasínovej hre na eTIPOS.sk vynikal hráč mikibea.

Uvidíme, či si tieto dve hry udržia prvenstvo aj ďalší týždeň.

Nezabudnite na lavínu Jackpotov

Už niekoľko týždňov sa držia Jackpoty najobľúbenejších číselných lotérii v neuveriteľných výškach. Nepremeškajte svoju šancu stať sa novým milionárom.

V Eurojackpote hráte v piatok 24. januára o 68 000 000 €. V hre LOTO sa hrá o viac ako 5 miliónov eur. Takáto výška Jackpotu naozaj nie je pravidlom, nepremeškajte preto túto jedinečnú šancu zahrať si o túto výhru. Euromilióny taktiež netrpezlivo čakajú na nového výhercu.

Ako sa hovorí, šťastie treba pokúšať.  Skúste to svoje na eTIPOS.sk.

pozrieť si ponuku etipos.sk