Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že horúci africký kontinent je bohom zabudnutá krajina, kde nie je najmenšia šanca natrafiť na nejaký poklad. Všade len slnko a prach. Opak je však pravdou. Dôkazom toho je aj online výherný automat Hot Africa. Vyberte sa na miesto, kde to naozaj žije. Do nádhernej africkej savany, ktorá je domovom žiráf, nosorožcov, slonov, levov či gepardov.

O čom online automat Hot Africa je?

O zábave, oddychu a pekných výhrach. Hra sa odvíja v slnečnom prostredí na pozadí africkej savany, ktoré je doplnené o typickú hudbu tretieho najväčšieho svetadielu na zemi. Automat pôsobí veľmi príjemne, ba priam až relaxačne. Jednotlivé symboly tvoria divoké zvieratá, ktoré migrujú na 5 valcoch a 3 riadkoch.

Bonusy v online automate Hot Africa

Autori slotu Hot Africa, teda mozgy zo spoločnosti SYNOT GAMES, v tomto prípade uprednostnili kvalitu pred kvantitou. Bonusov je tu síce len zopár, no ich vlastnosti sú také silné, že sa môžete tešiť z naozaj vysokých výhier. Chýbať nemôže Wild symbol vyobrazený ako africká maska, ktorý supluje chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii.

chcem hrať Hot Africa

Viac sa „zapotíte“ pri Scatter symbole, ktorý je znázornený ako vrch Kilimandžáro. V prípade, že ho vytočíte najmenej 3-krát, získate porciu 15 voľných pretočení s automatickým násobiteľom výhier x2. Počas nich sa na strednom valci objavuje Extra Wild symbol. Jeho prítomnosť znamená zvýšenie násobiteľa výhier na úroveň x4 alebo až x8. Následne stačí vytočiť výhernú kombináciu a výhry budú strmo stúpať až k horúcemu africkému slnku. K tomuto cieľu môžete využiť aj funkciu zdvojnásobovanie výhier Gamble (Risk), ktorá je súčasťou tohto šikovného online slotu.

Pokiaľ vás opis hracieho automatu Hot Africa zaujal a už-už sa chystáte zahrať si ho, robíte veľmi dobre. Okrem zábavy a oddychu ponúka aj skvelé príležitosti ako zveľadiť svoje hráčske konto.

3 dôvody prečo si zahrať Hot Africa

Pekná kreslená grafika
Wild symbol + Scatter symbol + freespiny
Extra Wild symbol s násobiteľom výhier
chcem hrať Hot Africa