Skutočne podarený návrat do stredovekých čias sa podaril autorom hier zo spoločnosti SYNOT GAMES. Legendárne boje rytierov s drakmi sú motívom online výherného automatu Fire Spell, ktorý je ošatený do krásneho grafického hávu a dokonale dozdobený parádnou tematickou hudbou.

O čom online automat Fire Spell je?

Fire Spell je dobrodružný príbeh o ceste za záchranou krásnej princeznej, ktorá sa dostala do pazúrov nebezpečných, oheň chrliacich drakov. Online slot Fire Spell pozostáva z 5 valcov, 3 riadkov a 10 výherných línií, ktorých počet si volíte sami. Našťastie však na tejto strastiplnej výprave nebudete úplne bezbranní. V bojoch s drakmi vám pomôže niekoľko bonusov, ktoré určite oceníte, pretože majú hneď niekoľko špeciálnych vlastností.

Bonusy v online automate Fire Spell

Bonusov je tu, ako to už v každej správnej rozprávke býva, tak akurát, aby to stačilo na zisk príjemne vysokých výhier. Vďaka Wild symbolu, ako vždy, doplníte chýbajúce symboly v potenciálnych výherných líniách a aj z nevýherných sa tak razom stanú výherné. Navyše, vždy keď je wild súčasťou výhernej línie, znásobí vám výhru línie x2. Scatter symbol v podobe dračieho oka okrem okamžitej výhry aktivuje aj bonusovú hru s voľnými pretočeniami. Výhra a počet freespinov závisí od toho, koľko symbolov Scatter sa na valcoch objavilo. Môžete získať 10, 20 alebo až 30 voľných spinov. Zaujímavosťou je, že počas freespinovej hry sa objavujú draci, ktorí náhodne premieňajú symboly na Wild symboly, čo môže znova vyústiť do vzniku výhernej kombinácie. Pokiaľ by sa vám zdali vaše výhry prinízke, pokojne si ich skúste niekoľkokrát zdvojnásobiť pomocou funkcie Gamble (Risk).

chcem hrať fire spell

Verte nám, že pri automate Fire Spell sa nudiť nebudete. Stredoveké dobrodružstvo v kombinácii s atraktívnymi výhrami, čo viac si želať?

3 dôvody prečo si zahrať Fire Spell

Dobrodružný automat
Wild symbol zdvojnásobujúci výhry
Bohatá porcia voľných pretočení
chcem hrať fire spell