Rozmýšľaš, kam vyrazíš v lete na dovolenku ale chýba ti nejaké to euro? Tak skús šťastie a vytoč si skvelú výhru v online kasíne eTIPOS.sk tak, ako sa to podarilo výhercovi Zlatému Multilevel jackpotu.

Bonusy a jackpoty v našom online kasíne sú známe široko-ďaleko. Špeciálne Multilevel jackpot zlatej hodnoty, ktorý pravidelne, neraz i viackrát do mesiaca obdarí šťastných hráčov rozprávkovou sumou.

A tak sa i stalo tento pondelok ráno.

Čas: 09:19:16
Hra: Multiplay 81
Nick: fan***
Výhra: 105 194 €

Presne tak. Viac ako 100-tisíc eur vyhral šťastný hráč, pričom výška jedného spinu bola 1 €. Ľahká matematika tak hovorí, že profit mal viac ako stotisícový.

A to vďaka spinom na hre Multiplay 81, ktorú nájdeš v bohatej ponuke hier v našom kasíne. Ide o slot, ktorý patrí medzi hráčmi k najvyhľadávanejším a najpopulárnejším. Aj tu hrá prím ovocie, rovnako tak tradičné symboly 7, BAR a špeciálny symbol Multiplay 81 v štýle Las Vegas. Táto hra je dizajnovo tradičným slotom z 90. rokov. Kto má rád klasiky, nemal by váhať ako hráč fan***, ktorý si vytočil skvelá Multilevel jackpot.

CHCEM HRAŤ

Srdečne blahoželáme a prajeme nádhernú letnú dovolenku aj vďaka výhre v online kasíne eTIPOS.sk.

Nezabúdaj, Multilevel jackpot môže padnúť aj tebe. Fakt, že posledný výherca mal stávku vo výške 1 €, ponúka možnosť výhry naozaj každému. Nikdy nevieš, kedy môže Multilevel jackpot spadnúť! Navyše hraním slotov sa zapájaš automaticky aj do júlovej kasíno ligy, v ktorej rozdávame až 50 000 €.

Si u nás nový? Zaregistruj sa a vlož si po registrácii 10 € a my ti dáme bonus spolu až 15 €.