Kto sníva o veľkej výhre, ruku hore. V hrách od spoločnosti TIPOS ich môžeš získať na niekoľko spôsobov. Čoraz viac populárne sú naše eŽreby, ktoré vedia priniesť parádnu výhru. Ako napríklad novinka CASH 10 €.

Váhaš, čo s načatým dňom a hľadáš rozptýlenie, trochu napätia a hráčskeho vzrušenia? Alebo futbalový či hokejový zápas má akurát prestávku a ty sa nudíš? Čo tak zotrieť nový eŽreb CASH?

Dizajnovo zlatý eŽreb má síce vyššiu hodnotu, už z názvu je zrejmé, že jeho cena je 10 €, čo však zákonite prináša aj vyššie výhry.

Hraj eŽreb CASH 10 €

Pretože zatiaľ čo na niektorých iných eŽreboch je hlavná výhra
20 000 € či 40 000 €, CASH 10 € ponúka hlavnú výhru v hodnote krásnych 200 000 €! A to už sú peniaze, pre ktoré sa oplatí riskovať.

A ako vyzerá samotný eŽreb?

Na hracom poli nájdeš v hornej časti 5 hviezd, ktoré ukrývajú Výherné čísla. Pod nimi je 20 zlatých tehličiek, ktoré sú označené ako Vaše čísla.

No a kľúč k peniazom?

Ak sa niektoré číslo z Výherných zhoduje s číslami v spodných riadkoch, výhra je na svete.

Navyše, cash vedia priniesť aj viaceré bonusy. Kto nájde symbol „Balík peňazí“, získava sumu, ktoré pri ňom je.

Nájdi symbol hviezda a vyhrávaš všetky sumy, ktoré majú hviezdu. Môže to byť jedna suma ale pokojne aj 10.

A to stále nie je všetko. Kto nájde trezor otvára Bonusovú hru, kde má tri priehradky. Akú výhru si otvoríš? A nájdeš ju na jednej, dvoch alebo všetkých troch poličkách? Treba mať Šťastenu na svojej strane a skvelá odmena ťa neminie.

Zotri eŽreb

Tak neváhaj a bav sa s novým eŽrebom CASH 10 €. Ten ti vie spríjemniť deň a rozžiariť tvoju náladu. Nájdeš ho v bohatej ponuke tvojho obľúbeného TIPOS kasína.