Váhaš čo s načatým dňom? Nudíš sa, nechce sa ti nič robiť a už tobôž ťa to neláka ísť von do zimy? Možno pre teba máme riešenie. Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si pre Vianocami aj prilepšiť.

Bonus Brothers

Vstúp spolu s nami do dobrodružnej hry Bonus Brothers, ktorá ti ponúkne nezabudnuteľné dobrodružstvo. Čaká ťa nezabudnuteľná spolupráca s dvomi bratmi, ktorí ti spoločnými silami pomôžu na ceste za zaslúženou odmenou. Dobrodružstvo na štyroch valcoch s tromi symbolmi na valci, aké si ešte nezažil. Hľadaj tri výherné symboly zľava doprava na 27-ich výherných líniách (criss – cross) alebo štyri výherné symboly na 81-ch výherných líniách.

Znásob si výhry tlačidlom RIZIKO, stačí uhádnuť farbu karty. Divokým, avšak nevýherným symbolom je žena, výhry ti prihrajú až symboly bratov, ktoré otvárajú aj odmenu k desiatim zatočeniam zadarmo. Pusti sa do hrania a usporiadaj cigaru. Nôž, zapaľovač, zbraň, peniaze, whiskey, karty alebo boxer c tom správnom poradí.

CHCEM HRAŤ

Bulky Fruits

Zahraj si automat Bulky Fruits online a vytlač šťavu z najväčších ovocných symbolov automatov. Vychutnaj si vysoko platené výhry so šťastnými sedmičkami a získaj ďalšie výherné kombá s rozširujúcimi sa divokými trojlískami. Bulky Fruits je výherný automat s ovocnou tematikou od spoločnosti EGT. Dosiahni výherné kombinácie naplnením piatich valcov nahromadeným ovocím, ako sú čerešne, jahody a melóny. Hra má tiež šťastnú 7, rozširujúce sa divoké trojlístky a dva symboly Scatter. Roztoč slot Bulky Fruits v systéme Android, iOS alebo kľudne aj na stolnom počítači.

The Best New York Food

Vyskúšal si pravé americké jedlo zo stánku z „Veľkého jablka“ ? Ak sa pustíš do hrania, je tu pre teba farebná, zábavná 5-valcová hra, ktorá funguje skvele, ak máš chuť. Dvadsať výherných línií obsahuje kaskádové valce, kde sa výherné kombinácie hranolčekov, párkov v rožku, hamburgerov a žetónov „prežúvajú“, aby uvoľnili miesto pre nový symbol. Je to hra, ktorá sa pravdepodobne najlepšie hrá po obede, pretože z týchto komediálnych kotúčov sa ti budú sťahovať ústa.

Je tu niekoľko dobre spracovaných animácií, v ktorých sa potkany plazia okolo piknikovej prikrývky a hľadajú šťavnaté omrvinky, pútavý banjo soundtrack udržuje atmosféru. Aj keď sa môže zdať, že tvoje brucho bude prázdne, špeciálne funkcie hry a bonusové kolo by ti mali pomôcť naplniť tvoj bankový zostatok skutočnými peniazmi. Divoké symboly Eagle, multiplikátory a bonus za točenia zadarmo, stojí za to určite vyskúšať.

Viking Rising

Vydaj sa na výlet do stredoveku a roztoč valce v automate Viking Rising s dobrodružnou tematikou od EGT. Táto päťvalcová hra je umiestnená uprostred lúky s dreveným domčekom a roztrhanou červenou vlajkou. Vikingské kladivo je najvyššie platiaci symbol, nasleduje maska, vrany a dýka. Medzi nižšie platiace symboly hracieho automatu Viking Riding patrí sada rún, ktoré platia v poradí Fehu, Tiwaz, Mannaz a Othila. Vo Viking Rising zúri bitka a je tu veľa pokladov, ktoré je možné vyhrať!

Thorov blesk osvetľuje valce, ktoré sú naplnené tajomnými runami a zbraňami pre hráčov, ktorí sú dostatočne odvážni na to, aby ich roztočili. Vďaka zaručenému tajomnému jackpotu, ktorý môžeš vyhrať, ak sa spustí jeho funkcia, a bezplatným hrám s bonusovými multiplikátormi si si istý, že zvíťazíš, ak budeš mať šťastie. Valhalla čaká na tých, ktorí sú dosť nebojácni na to, aby zobrali meč a štít, takže ak ti môžeme poradiť, staň sa toho súčasťou.

Hraj novinky

Roll Shift

Roll Shift od Adell Games je lákavý video automat, ktorý hladko kombinuje klasickú estetiku s ovocnou tematikou so vzrušujúcimi modernými funkciami. V hre Roll Shift narazíš pri hraní na poriadnu porciu výherného ovocia, ktoré je, ako vždy zárukou šťavnatých výhier. Nápomocný ti na ceste za sladkou odmenou bude istotne aj divoký symbol, ktorý nájdeš v hre hneď v dvoch verziách, pričom jeden z nich nahrádza symboly v celom hernom valci. Skús si túto ovocnú novinku a ukáž, že si skutočný hráč.

Golden Lamp

Golden Lamp od nápaditých vývojárov z BeeFee je hra plná prianí a pokladov, ktoré treba vyhrať. Na základe legendy o Aladinovi obsahuje Golden Lamp jeho magickú lampu a vzrušujúce doplnky, ako je napríklad rozširujúci sa divoký symbol, ktorý ti pomôže zabaviť sa pri objavovaní Aladinovho sveta a zároveň využiť množstvo príležitostí na výhru veľkých odmien. Táto hra je zasadená do rozprávkového pastelového paláca, má krásne navrhnuté ikony, ktoré žiaria a trblietajú na obrazovke, alebo priamo v tvojom mobile, keď sú súčasťou výhernej kombinácie.

Vezmi Aladina a jeho Zlatú lampu so sebou, kamkoľvek pôjdeš. Je tu hra s piatimi valcami, tromi riadkami a 10 ozdobnými výhernými líniami. Niektoré zo symbolov na valcoch sú súčasťou Aladinovho príbehu, vrátane meča a čarovného koberca. V tejto hre sú tiež niektoré ikony, ktoré by mohli skutočne viesť k veľkým výplatám, takže sleduj samotného Aladina a Zlatú lampu.