Váhaš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia exkluzívnych hier, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj parádne prilepšiť. Veď naše kasíno je plné skvelých bonusov a jackpotov v hodnotách desiatok tisíc eur. Skús ich získať aj s týmito hrami.

Hot Hot 40

Vyber sa s nami pri hraní tejto hry do horúceho Mexika, kde na teba čakajú pichľavé kaktusy so sombrérom, tequilla, španielska gitara či čilli papričky. Jednoducho, symboly stredoamerickej krajiny, ktoré v tomto prípade vedia priniesť krásnu výhru. Keď sa totiž spoja s WILD a Scatter symbolmi na štyroch valcoch a piatich výherných líniách, vedia pripraviť pre hráčov poriadne ostrú, ale štedrú margaritu plnú peňazí. Tak čo, ideš do tohto mexického dobrodružstva od dodávateľa Kajot spoločne s nami?

Rich Kittens

Rich Kittens ponúka, čo sa vizuálu týka, podobný vzhľad ako hra Pinky Cat. Podobná grafika, podobné postavičky na symboloch, diamanty, a tiež rovnaká hudba. Vadilo nám to? Ani omylom. Stále je to totiž úplne super.

CHCEM HRAŤ

Aj v Rich Kittens vás Apollo Games vtiahnu do sveta Ružového pantera a nepustia vás z neho, kým sami naozaj nebudete chcieť odísť. Chceš ju vyskúšať? Smelo do toho. K veľkej výhre ti pomôže aj WILD symbol, ktorý funguje na známom princípe. Za 1 Wild získaš 2-násobok výhry, za 2 Wildy je 4x-násobok a za tri divoké symboly získaš násobenie výhry až 8x.

Frozen Queen

V kráľovstve uväznenom večnou zimou sa mágia skrýva na každom kroku s nespočetnými fantastickými tvormi, ktoré prinášajú ľadové výhry, keď sa hráči predierajú smerom k skrytým pokladom. Hľadaj dva magické kryštály, ktoré otvárajú ríšu veľkolepého bohatstva. Odomkni zamrznuté kotúče a stretni sa s mocnou kráľovnou. Počas jej vlády sa 4 valce rozšíria na 5 a 81 ciest k mrazivým výhram sa zmení na 243, pretože hráči sú zasnežení množstvom mrazivého bohatstva. Dodávateľ Tom Horn nesklamal ani tentoraz a rozhodne sa tak máš na čo tešiť. Podmaníš si ľadovú kráľovnú práve ty?

81 Double

Až 81 možností na skvelú výhru ti ponúka nový slot 81 Double. Výherné línie sú založené na princípe criss-cross. Herné pole je rozdelené na 2 prelínajúce sa criss-cross polia o veľkosti 4×3. Pri 3 výherných symboloch v oboch poliach sa hrá na 2×27 výherných línii (criss-cross) a pri 4 výherných symboloch v oboch poliach sa hrá až na 2×81 výherných criss-crossoch.

Slot má netradičnú, no o to viac pútavú grafiku, kde na teba čakajú kartové symboly srdce, káro, spade a list. Nájdeš tu však aj ovocné symboly pomaranč, melón, čerešňu a citrón, ako aj hviezdu a WILD a Mystery symbol. Práve posledne dva menované symboly otvárajú cestu k výrazne vyšším výhram. Tak čo, si pripravený ich objaviť s naším novým atraktívnym slotom?

Sundance Pistols

Vstúp do drsného sveta Divokého západu s automatom Sundance Pistols od Tech4bet! Táto 5-valcová hra sa môže pochváliť 40-timi vzrušujúcimi výhernými líniami a pôsobivým 96% RTP. Špeciálne symboly zvyšujú vzrušenie a možnosť vyššej výhry. Ide o tieto:

Colt (Wild): Symbol Colt dopĺňa akúkoľvek kombináciu, okrem symbolu Scatter.

Hraj novinky

Vlak (Scatter): Nájdi 3 symboly vlaku na spustenie 5 bezplatných zatočení. Počas tohto bonusu sa symboly Butch Cassidy a Sundance Kid premenia na Wild. Počas tejto funkcie je možné vyhrať ďalšie bezplatné zatočenia. Sleduj, ako tvoje výhry rastú, pretože výhry z bezplatných zatočení sa pripočítavajú k tvojmu súčtu! Priprav sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo z Divokého západu!