Blíži sa rok, od kedy kasíno eTIPOS.sk predstavilo vo svojej ponuke sloty od dodávateľa EGT. Štyridsať hier, množstvo bonusov a Jackpotov prinieslo hráčom kopec zábavy a najmä obrovské výhry.

Pondelok, 11. mája 2020. Pred rokom spoznal slovenský trh hry od spoločnosti EGT, ktoré sa rýchlo zaradili medzi veľmi obľúbené.

Niet sa čomu diviť. Za necelý rok niektorý z EGT Jackpotov získalo 2265 hráčov! No a keďže hovoríme o čisto slovenskom jackpote je jasné, že všetky výhry zostali „doma“.

Suma, ktorú spoločnosť TIPOS za toto obdobie výhercom vyplatila sa vyšplhala už na úroveň 1 500 000 €. EGT Jackpoty by sme tak pokojne mohli nazvať aj zlatou baňou.

Nie je to tak dávno, čo padol historicky najväčší EGT Jackpot. V nedeľu 25. apríla si hráč Bab*** vytočil na slote gigantickú výhru 48 057 €!

Oslávte spoločne s nami rok EGT Jackpotov. Aktuálna hodnota najcennejšieho – spadeového – je viac ako 24 000 €. Srdcový Jackpot, teda tretia najvyššia úroveň, je na výške cez 8 000 €. No a základné dva Jackpoty – clubový a pikový – padajú hneď aj niekoľkokrát denne.

Tak na čo ešte čakáš? Roztoč valce a hraj o parádne EGT Jackpoty ešte dnes!

chcem hrať