Nový rok 2023 nám už pomaly klope na dvere, no my nezabúdame na prekvapenia pre našich hráčov aj v tom aktuálnom. Prinášame ti tak ďalšie hry z nášho portfólia exkluzívnych hier. Čakajú ťa zaujímavé výhry, na ktoré môžeš dosiahnuť, keď roztočíš valce v kasíne eTIPOS.sk. A ktoré novinky ti odporúčame?

Tiki Princess

Fanúšikovia sa často možno pýtajú, kedy si budú môcť zahrať slotovú hru v tropickej džungli. Hľadať ďalej nemusia, pretože Tiki Princess od Synotu má pre našich hráčov pripravené nádherné palmy smerujúce na krásnu pláž, na ktorú dohliada krásna princezná z tichomorských ostrovov. Päť valcov a dvadsať výherných línií môže znieť jednoducho, ale čaká na teba aj niekoľko zložitých a zaujímavých bonusových funkcií vrátane bezplatných zatočení.

Royal Fruits

Absolútna retro klasika s ovocnými symbolmi. Nečakaj žiadny veľký príbeh alebo animácie, ide o naozaj jednoduchý automat, ktorý však skvele dopĺňajú dva bonusové symboly, ktoré Ťa o to ľahšie dostanú bližšie k maximálne možnej výhre. Royal Fruits je 5-valcový online automat s 11-timi fixnými výhernými líniami, na ktorých sa budeš snažiť objaviť výhernú kombináciu 2, 3, 4, alebo 5 zhodných symbolov zľava doprava od prvého valca. Môžeš samozrejme využiť aj funkciu Autoštart pre automatické točenie valcov či funkciu Riziko pre zdvojnásobenie tvojej aktuálnej výhry.

CHCEM HRAŤ

Rosh Immortality Cube Megaways

Priprav sa na brutálny boj a šialené víťazstvá v tejto mystickej hre – temnej ceste do iného zakázaného sveta. S až neuveriteľnými 117 649 potenciálnymi výhrami, kaskádovými symbolmi a plne nabitou doplnkami, čaká ťa naša doteraz najvýbušnejšia hra. Nabrús si teda čepeľ a vstúp do sveta zakázanej mágie, krásnych princezien, hrôzostrašných trpaslíkov, zlomyseľných orkov a bezbožných ohavností.

CHCEM HRAŤ

Kingdom of Vampires

Ponor sa s nami do kráľovstva vampírov, ktorí od nepamäti naháňali ľuďom strach. S nami ti to však nehrozí, čakajú na teba viaceré prekvapenia. Roztoč hru s piatimi valcami a štyrmi symbolmi na každom z nich. Na výhru ti bude stačiť tri až päť rovnakých symbolov v štyridsiatich pevných výherných líniách. Divokým symbolom je symbol zuby upíra s červenými nápismi, ktorý nahrádza akýkoľvek iný symbol s výnimkou netopiera, ktorý je Scatter symbolom. Ak sa ti kedykoľvek podarí vytočiť na valcoch 3, 4 alebo 5 krát netopierí symbol, získaš zatočenia zdarma.

Neváhaj a roztoč valce v online kasíne eTIPOS.sk ešte dnes. Zábava a možnosť skvelých výhier čaká i na teba.