Kasíno eTIPOS.sk pravidelne rozdáva jackpoty. Inak tomu nebolo ani naposledy, až na jeden rozdiel. V nedeľu 28. júna padol zatiaľ najvyšší kasínový jackpot vo výške 19 101 €.

Online kasíno na eTIPOS.sk v sebe ukrýva množstvo šancí na výhru. Jednou z nich sú jackpoty spojené s novými exkluzívnymi výhernými automatmi od spoločnosti EGT. Práve vďaka nim sú hráči online kasína odmeňovaní niekoľkokrát denne.

Jedným z kasínových highlightov bola víkendová výhra v hodnote 19 101 €, ktorá predstavuje zatiaľ najvyšší padnutý jackpot od spustenia EGT hier. Jackpot bol zdolaný v nedeľu 28. júna v horúcom prostredí automatu Burning Hot.

Ľutovať nemôže ani ďalší víkendový hráč, ktorý vsadil na kráľovský slot Lucky King. Ten si odnáša najvyšší jackpot vo svojej kategórii vo výške 6 993 €. Vsadiť na modrú krv sa určite oplatilo!

Tretím vysokým jackpotom hodným zmienky, ktorý padol v pondelok 29. júna, bol ten na úrovni 4431,11 €.

Spolu s množstvom menších výhier sa  k tomuto obdobiu na jackopotových výhrach v našom online kasíne vyplatilo viac ako 250 000 €!

Preto využi aj ty svoju šancu na jackpotovú výhru! Výnimočné EGT hry sú na Slovensku dostupné iba v kasíne eTIPOS.sk. Sleduj ako jackpoty postupne rastú, vyber si správny slot a vytoč si svoj jackpot.

Prajeme veľa šťastia!

ZAbojuj o EGT jackpoty