Opäť je tu týždeň, počas ktorého nezostane žiaden valec nepovšimnutý. Týždeň, v ktorom sa každý spin počíta. Jedine v kasíne eTIPOS.sk je pre teba pripravený nablýskaný MAXI turnaj, v ktorom môžeš vyhrať až 1 500 €!

Turnaje o bonusy a rôzne hráčske výhody sú pre našich hráčov už dobre známe. Rovnako tak MAXI turnaj, ktorý patrí medzi stálice v online kasíne na www.etipos.sk.

Ako sa doňho zapojiť?

Roztoč vybrané automaty (Respin Joker, Sevens&Fruits, Super Joker 40, Wild Cirkus 256, 30 Spicy Fruits, Book of Secrets, Multi Vegas 81, Wild Joker 50, Firebird Double 27, Gem-O-Rama, Hot Wild 20, Joker 27, Mermaids Millions, Supreme Hot, Claws vs Paws, Reel Hot Respin, Ice Bar 27, Hell Mania, 81 Hot Ways, Joker Boom a 40 Super Hot).

Keď tvoja stávka prekročí hranicu 100 €, budeš automaticky zaradený do akcie ‚MAXI TURNAJ‘. Následne už budeš mať každý jeden spin započítaný do rebríčka.

V rebríčku sa boduje podľa vzorca 1 € = 1 BOD. Promo akcia Maxi turnaj sa začala už v pondelok a potrvá do nedele 14.2., stále tak máš dostatočný čas a priestor na zbieranie bodov a čo najvyšší prienik v rebríčku.

Celková dotácia turnaja je 5000 € a k tomu 5000 free spinov. Odmena čaká na 120! najlepších v rebríčku, ktorý môžeš sledovať v live rebríčku!

Roztoč valce v online kasíne eTIPOS.sk na maximum, sleduj ako stúpaš v rebríčku a na konci týždňa ťa odmena neminie. Pre víťaza je pripravených 1 500 €, druhý v poradí si prilepší o 1 000 €, tretí a štvrtý 350 € atď.

Čas máš do nedele 14. februára.

chcem hrať