Na pirátsky život by sa dali nahovoriť mnohí z nás. Stať sa členom poriadnej korzárskej posádky by mohlo byť skvelé dobrodružstvo. A verte nám, že ak by pri kormidle vašej lode stála Korzárska kráľovná z rovnomennej hry od SYNOT Games, tak by ste palubu drhli holými rukami aj trikrát denne, úplne zadarmo. Ak patríte k tej sorte hráčov, ktorí sa chcú popri točení valcov aj poriadne zabaviť, online hrací automat Corsair Queen musíte vyskúšať.

O čom online automat Corsair Queen je?

Ako sme už spomenuli tento šikovný stroj je produktom spoločnosti SYNOT GAMES. Hlavnou postavou je nebezpečne príťažlivá a po zuby ozbrojená Korzárska kráľovná. Mať ju na monitore nie je len potešením pre oči, ale aj pre vašu peňaženku. Vďaka jej (nielen) kapitánskym schopnostiam sa môžu aj obyčajní členovia posádky, ako vy, veľmi ľahko dopracovať k preplneným truhliciam z tučných obchodných lodí, alebo objaviť atraktívne poklady, teda v našom prípade zaujímavé výhry. Na ceste za večnou slávou a bohatstvom vás popri parádnej grafike, bude sprevádzať aj poriadna, burcujúca muzika, ktorá vás dokonale vtiahne do hry.

Bonusy v online automaty Corsair Queen

Automat vo svojej základnej verzii obsahuje 5 valcov, 3 riadky a 20 výherných línii. Lenže stačí, aby vietor fúkol do plachiet smerom k bonusovým kolám a riadky a výherné línie sa počas bonusovej hry s voľnými pretočeniami rozšíria. Bonusové vody majú až 5 riadkov a 40 výherných línii.

K freespinom vás, ako správna kapitánka, nasmeruje práve Corsair Queen. Stačí ak sa objaví na 2., 3. alebo 4. valci. Nebezpečná kráska vám nielenže ponúkne 5 voľných pretočení zdarma, ale zároveň funguje aj ako expandujúci Wild symbol. Stačí ju vytočiť na jednom valci a expadnuje aj na zvyšné v vo vertikálnej línii, čiže, poriadne zvýši vaše šance na parádne výhry.

Nechýba ani Scatter symbol, tentokrát v podobe truhlice naplnenej zlatom. Jeho vytočenie znamená okamžitú výhru – 3x Scatter symbol = 2-násobok stávky, 4x Scatter symbol = 5-násobok stávky a 5x Scatter symbol = 20-násobok stávky. A samozrejme, nechýba ani funkcia Gamble. Veď čo by sme to boli za pirátov, ak by sme nedokázali poriadne riskovať. Stačí uhádnuť, akej farby je zakrytá karta a vaša výhra sa zdvojnásobí. Neuhádnete, nemáte z výhry nič.

Ak vám v žilách koluje horúca krv, máte radi krásne ženy a pirátov si nepredstavujete, ako jedookých, jednonohých alkoholikov, Corsair Queen vám pohladí dušu.

3 dôvody prečo si zahrať Corsair Queen

  • Atraktívna grafika s výbornou hudbou
  • Bonusová hra s voľnými pretočeniami
  • Expandujúci Wild symbol
Hraj automat Corsair Queen v kasíne