Kvalitné grafické prevedenie, originálna téma, atraktívne bonusy a hlavne neobyčajné dobrodružstvo. Aj takéto „charakterové“ prvky môžu mať dnešné moderné automaty a nečudo, že sú takpovediac na výslní. Jedným z nich je aj online slot Book of Secrets od spoločnosti SYNOT Games. Zaženiete s ním nudu a aspoň na krátky čas môžete zabudnúť na svoje každodenné povinnosti.

O čom je online automat Book of Secrets?

Automat je zložený z 5 valcov, 3 riadkov a 10 fixných výherných línii. Do oka vám hneď padne hlavná postava. Je ňou krásna archeologička Ivy s kovbojským klobúkom a neprehliadnuteľným dekoltom. Práve jej podobizeň na valcoch má v hre najvyššiu hodnotu. S touto nebojácnou dámou zažijete, na ceste za skrytými egyptskými pokladmi faraónov, nielen veľké dobrodružstvo, ale ešte si aj môžete šikovne naplniť vaše hráčske konto, vďaka niekoľkým parádnym bonusom.

Bonusy v online automate Book of Secrets

Klasická bonusová dvojička v podobe Wild a Scatter symbolu vystupuje na tomto automate ako zlúčený symbol. Je ním staroveká kniha. Plní funkciu žolíka, čiže nahrádza chýbajúce symboly v nekompletných výherných kombináciách. Zároveň pri jeho vytočení (minimálne 3-krát) získavate 10 voľných pretočení navyše. Pred spustením voľných pretočení sa niektorý zo symbolov náhodným výberom označí ako špeciálny expandujúci symbol. Ak sa tento symbol zobrazí aspoň na dvoch valcoch, automaticky expanduje na celý valec a vytvára tak ďalšie výherné kombinácie. Následne automat vyhodnotí všetky výherné kombinácie so špeciálnymi symbolmi nehľadiac na to, či sú susediace alebo začínajú na prvom valci vľavo, čo je podmienkou zisku výhernej kombinácie v základnej hre. A ak sa vám budú zdať vaše výhry stále malé, môžete sa ich pokúsiť prostredníctvom funkcie Gamble (Risk) niekoľkokrát znásobiť. 

Bonusov má tento automat viac ako dosť, atraktívna hrdinka tiež stojí za pozornosť a tak si dovoľujeme tvrdiť, že by ste hre Book of Secrets mohli venovať svoju pozornosť. Určite stojí za to.

3 dôvody prečo si zahrať Book of Secrets

  • Dobrodružný automat
  • Krásna archeologička Ivy
  • Špeciálny expandujúci symbol
Chcem hrať