Radi hráte, ale neradi prehrávate? Máte svoje obľúbené čísla a je ich viac ako sa môže tipovať? Alebo iba hľadáte jednoduchší spôsob ako tipovať viac čísel, aby ste nemuseli vypĺňať veľké množstvo tiketov? Skúste tipovať vybrané číselné lotérie cez systémové stávky.

Hlavnou výhodou systémovej stávky je, že môžete vyhrať viac ako s obyčajnou stávkou a systémová stávka poskytuje možnosť uzatvárať väčší počet jednoduchých tipov na jednom tikete. Nemusí sa vypĺňať veľké množstvo hracích polí a tiketov.

Ako podať systémovú stávku

Pri každej číselnej lotérii sú iné pravidlá systémovej stávky. Tipujúci si vždy zvolí systém, ktorý chce tipovať (na základe koľko čísel chce tipovať). Následne vyberie čísla, ktoré chce v systémovej stávke kombinovať.  Systémová stávka vytvorí všetky možné kombinácie vybraných čísel. Zvolený systém presne určuje, koľko čísel si volíte a taktiež aj celkový počet tipov, ktoré sa kombináciou čísel vytvoria.

Príklad systémovej stávky v hre LOTO 5 z 35 na 10 čísel

Systém 10, cena 126,00 €, teda úplný rozpis, ktorý by pri jednoduchých stávkach vyžadoval vyplniť až 252 stĺpcov (tipov)

VÝHRY » ak z 10 tipovaných čísel je uhádnutých 5 vyžrebovaných čísel, systém zaručuje 1 výhru v I. poradí, 25 výhier v II. poradí, 100 výhier v III.poradí. V ostatných alternatívach podľa tabuľky systému 10, ktorý nájdete na www.tipos.sk

Prostredníctvom systémovej stávky tak pri šťastnom tipe môžete vyhrať oveľa viac!

skús systémovú stávku