Už ste počuli o systémovej stávke? Je to spôsob, akým výrazne zvýšiť svoje šance na veľkú výhru v lotérii. No a kedy si ju podať, ak nie teraz. Veď v Eurojackpote sa hrá o neuveriteľných 96 000 000 €!

Množstvo kombinácii, desiatky stávok, jeden tiket. To je v skratke princíp systémovej stávky. Možno si poviete, že podať si takýmto spôsobom je pomerne náročné, ale opak je pravdou. A možno budete mať šťastie a vyhráte vďaka systémovej stávke aj 96 miliónov eur! Ako je to možné?

V rámci medzinárodnej lotérie Eurojackpot sa každý týždeň v utorok aj piatok v mnohých krajinách sníva veľký sen. Sen o výhre desiatok miliónov eur.

Nie inak tomu bolo aj v lete roku 2019, kedy zaujal nevšedný príbeh obyvateľov malej fínskej dedinky. Tí sa rozhodli podať v tamojšom supermarkete systémovú stávku, na základe ktorej si rozdelili desiatky lotériových lístkov.

A čo to tá systémová stávka vlastne je?

Každý lotériový hráč v nej môže podať aj viacero šťastných čísel, z ktorých mu systém vytvorí všetky kombinácie. Vďaka množstvu kombinácii sú hráči v hre nielen o hlavný jackpot, ale získať môžu aj menšie sumy v ďalších poradiach. Výrazne tak hráči zvyšujú svoje šance na výhru.

No a presne toto bol aj príklad z Fínska. Okrem jackpotu a výhry 90 000 000 € získali obyvatelia dedinky Siilinjärvi aj ďalšie 2 milióny na základe úspechov v ďalších poradiach.

Inšpiroval vás tento príbeh? Systémová stávka je ideálnym riešením, ak chcete navýšiť svoju šancu na výhru. Kto vie, možno to budete práve vy, kto sa bude radovať ako obyvatelia fínskej dediny Siilinjärvi.

hrať eurojackpot