Od 20. novembra odštartovali na eTIPOS.sk CHALLENGE DAYS, počas ktorých môžete na výherných prístrojoch získať až 190 voľných spinov.

Okrem toho, že táto bonusová akcia ponúka možnosť získať naozaj zaujímavé množstvo voľných otočení na výherných prístrojoch, stále hráte aj o finančné výhry. Príkladom je hráč s prezývkou efgro123, ktorému sa osvedčila táto možnosť. Okrem toho, že v online herni eTIPOS.sk zabojoval o voľné spiny, darilo sa mu ukážkovo a celkovo si za iba dva dni v online kasíne prilepšil o viac ako 28 000 €. Počas víkendu hral osem rôznych hier v online kasíne. Najviac šťastia mu priniesla hra Mirror Shield, v ktorej v nedeľu nahral výhru 5 830 €.

CHALLENGE DAYS pokračujú ešte dva dni. Do 27. novembra máte možnosť hrať nielen o 190 voľných spinov, ale pri šťastí ako mal hráč efgro123 aj vyhrať veľmi zaujímavé výhry. Na záver prezradíme, že sa ďalšia akcia chystá o niekoľko dní opätovne, takže sleduj pozorne naše sociálne siete a novinky na webe, lebo Challenge Days II budú ešte štedrejšie a ešte bohatejšie bonusmi! 

Viac informácií o CHALLANGE DAYS

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk