Fanúšikov tipovania vždy poteší, keď ich obľúbená stávková kancelária príjemne prekvapí. Jedno príjemné prekvapenie sme si preto pre vás pripravili s aplikáciou eTIPOS šport v mobile. Každý jej používateľ má šancu získať lákavý tzv. Push bonus na tipovanie. Dostupný je pre všetkých tipujúcich v eTIPOS.sk, ktorí včas zareagujú a využijú ponuku uvedenú v notifikačnej správe.

Ako používateľ eTIPOS aplikácie získa Push bonus?

Tí z vás, ktorí mobilnú aplikáciu eTIPOS šport používajú si už notifikačnú správu od nás určite všimli. Mnohí dokonca túto jedinečnú ponuku pred niektorou z atraktívnych športových udalostí už aj vyskúšali.

1. Stiahnite si aplikáciu eTIPOS šport

Stačí, ak máte vo svojom mobile s operačným systémom Android alebo iOS aplikáciu eTIPOS šport. Ak nie, využite uvedený odkaz na jej stiahnutie do vášho smartfónu, aby vám žiadna možnosť získať skvelý bonus neušla. Ak ste fanúšikom číselných stávok aj kasínových hier, môžete si pridať aj aplikácie eTIPOS číselné hry a eTIPOS kasíno. Okamžité Push bonusy formou notifikačnej správy sa dajú získať aj vďaka nim.

Hlavný krok k bonusu máte za sebou. Teraz už len stačí počkať na notifikačnú správu z aplikácie, ktorá môže prísť naozaj kedykoľvek. Pre fanúšikov tipovania sa najčastejšie objavuje pred niektorou atraktívnou športovou udalosťou.

2. Tipnite si na športovú udalosť cez notifikačnú správu v mobile

Napríklad pred zápasom Slovana Bratislava s Wolverhampton Wanderers prišla notifikácia 10 minút pred začiatkom zápasu. Každý majiteľ aplikácie od eTIPOS ju dostal v rovnakom čase. Kto sa rozhodol ponuku využiť, už iba počkal, či sa ocitol v najrýchlejšej 10-tke tipujúcich, ktorí získali Push bonus 5 eur.

Čo bolo v tomto prípade dôležité? Mať rýchle prsty, potrebný zostatok na účte a šikovne premyslený tip, ktorý tipujúci dokázal kliknutím na prichádzajúcu notifikáciu podať.

Neváhajte a pridajte sa aj vy k spokojným používateľom našej aplikácie eTIPOS šport a potešte sa Push bonusom vďaka notifikačnej správe z vášho mobilného telefónu.

3. S Push bonusom vyhrávate 2-krát

V konečnom dôsledku sa desiati najrýchlejší výhercovia v našom príklade mohli tešiť dvakrát. Z nečakaného bonusu navyše a ak bol ich tip výherný, tak samozrejme aj zo zaslúženej výhry. Push bonus môže byť tiež možnosť, ako urobiť takú malú stávku bez rizika, napríklad pri neúspešnom kvalifikačnom tipe. Ak dostanete šancu vo forme Push bonusu, nenechajte ju využiť niekoho iného.

Sledujte športovú ponuku v eTIPOS.sk, majte prehľad o veľkých futbalových, či hokejových šlágroch a buďte pripravení, keď dorazí notifikačná správa z eTIPOS šport s Push bonusom. Prajeme vám veľa výhier a zábavy s eTIPOS.sk.

Všetky dodatočné informácie o tom, ako Push bonus v jednotlivých aplikáciách funguje nájdete v podrobných podmienkach v štatúte Push bonusu pre mobilnú aplikáciu eTIPOS šport.

stiahnuť mobilnú aplikáciu

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk