Medzinárodná lotéria Eurojackpot zmenila už veľa životov naprieč kontinentom. Lotériové šťastie sa veľakrát usmialo aj na Slovensko. Výhry v stotisícových či dokonca miliónových hodnotách putovali aj do našich končín. To je iba jeden z dôvodov prečo siahnuť po tikete lotérie Eurojackpot.

Jackpot meniaci život

Každý lotériový fanúšik vie, že jackpoty lotérie Eurojackpot sa píšu v šesťciferných číslach. Minimálna hodnota začína na atraktívnych 10 miliónoch € a môže sa vyšplhať až na nepredstaviteľných 90 miliónov €. Každá z týchto hodnôt má silu meniť hráčske životy od základov. Svoje o tom vedia všetci výhercovia. Netreba však zabúdať ani na 2. či 3. poradia, ktoré v závislosti od toho maximálneho jackpotu taktiež rozdávajú radosť. Častokrát narastú nielen na stotisíce, ale dokonca aj milióny €.

Lotéria štedrá aj k Slovákom

Zavedenie lotérie Eurojackpot na Slovensku v roku 2015 predstavovalo pre Slovákov ďalšiu šancu podrobiť ich šťastné čísla lotériovému testu. Aj napriek rôznym mýtom, ktoré o lotérii kolujú, vieme povedať, že aj lotéria Eurojackpot myslí na stávky podané na Slovensku. Dôkazom je výherná štatistika, ktorá potvrdzuje, že v každom roku boli medzi výhernými stávkami 2. alebo 3. poradia aj stávky zo Slovenska. Častokrát išlo o krásne výhry v hodnotách niekoľkých stotisíc €, ale pochváliť sa môžeme aj rokmi s miliónovými výhrami.

Jedným z pamätných rokov, ktorý sa zapíše do histórie lotérie Eurojackpot, bude aj rok 2020. Nielenže v apríli odmenil dvoch výhercov 2. poradia spolu sumou 14,5 milióna €, ale Slovensku doprial svojho prvého majiteľa historicky najvyššieho jackpotu vo výške 58 miliónov €.

Ak spočítame všetky výhry 1., 2. a 3. poradia, tak na Slovensko poputovalo zatiaľ viac ako 83 miliónov €.

Hrať online sa oplatí

Skúste preto podať váš šťastný tiket online z pohodlia vášho domova. Tento moderný spôsob sa osvedčil už nejednému výhercovi. Koncom januára 2018 bolo vďaka online tiketu zdolané 3. poradie vo výške 178 261 €. O rok neskôr to bola práve online stávka, ktorá vyhrala 2. poradie v hodnote 480 924 €.

Online tiket má viacero výhod. Okrem pohodlného tipovania sa vám nemôže stať, že svoj potenciálne miliónový tiket stratíte. Všetky vaše tipy budú bezpečne uložené vo vašom hráčskom konte.

Kliknite na etipos a zriaďte si svoje hráčske konto už dnes.

Piatkové žrebovanie možno čaká iba na vás.

chcem hrať o 90 miliónov €