Chcete sa dosýta zabaviť a otestovať svoje šťastie v hre? Tipnite si v online lotérii. Dajte priestor zahviezdiť svojim obľúbeným číslam napríklad v populárnej lotérii Eurojackpot. Garantujeme poriadnu dávku zábavy, napätia a skvelú možnosť získať poriadnu výhru.

Pozrite si rýchly video návod

Čo je to Eurojackpot?

Eurojackpot je nadnárodná číselná lotéria, ktorú si môžu zahrať hráči až v 18 krajinách Európskej únie. Obrovský úspech zožala najmä kvôli jednoduchým pravidlám a atraktívnej možnosti získať veľkú výhru. Minimálna výška Jackpotu je 10 miliónov eur a môže sa vyšplhať až na 120 miliónov eur. V hre Eurojackpot vyberáte 5 čísel z 50-číselného radu (1-50) a 2 powerbalové čísla z číselného radu od 1 do 12. Dokopy teda musíte natipovať 7 šťastných čísel.

Cena tiketu a čas žrebovania

Za 1 tip v hre Eurojackpot zaplatíte 2 € na jedno stávkové obdobie. Ak sa rozhodnete aj pre doplnkovú hru EUROJACKPOT JOKER, tiket vás bude stáť 3 €. Žrebovanie výherných čísel prebieha dvakrát do týždňa a to v utorok a v piatok.

Ako si naplno vychutnať Eurojackpot cez internet?

Na stránke hry.etipos.sk národnej lotériovej spoločnosti TIPOS máte možnosť zahrať si hru Eurojackpot priamo z pohodlia domova, a to kedykoľvek budete mať chuť. Pokiaľ ste začínajúci hráč a nemáte ešte vytvorený hráčsky účet, zaregistrujte sa na stránkach etipos.sk, vyplňte registračný formulár a počkajte na overenie totožnosti. Tu nájdete návod na registráciu.

Rýchly video návod.

Dobitie hráčskeho kreditu

Kredit na váš hráčsky účet si jednoducho dobijete v sekcii „účet“, po kliknutí na tlačidlo „VKLAD“. Následne potvrdíte svoje prihlasovacie údaje, vyberiete si spôsob platby a zadáte sumu, ktorú chcete vložiť na váš hráčsky účet. Potom sa už môžete presunúť k tej príjemnejšej časti, ktorou je tipovanie. Zo širokej ponuky lotériových hier si vyberiete Eurojackpot a môžete sa pustiť do hry.

Vytvorenie tiketu

Na obrazovke sa vám objaví 5 hracích polí. Každé hracie pole znázorňuje jeden tiket. Tiket sa skladá z 5 bielych políčok (klasické čísla) a z 2 žltých políčok (powerbalové čísla). Svoje šťastné čísla buď natipujete cez klávesnicu alebo vyklikáte na hracom poli. Aby ste sa zúčastnili žrebovania, nemusíte uzatvárať tipy na všetkých 5 tiketov. Stačí, ak vyplníte 1 tiket.

Ak sa vám nechce premýšľať nad šťastnými číslami a chcete nechať výhru na náhodu, zvoľte možnosť „náhodný tip“, ktorá sa nachádza priamo na tikete. Systém vám automaticky vygeneruje náhodné čísla, ktoré zaplnia celé hracie pole.

Doplnkové funkcie

Nad hracím poľom sa nachádza panel s počtom žrebovaní, systémovou stávkou a doplnkovou hrou EUROJACKPOT JOKER. Využiť môžete aj funkciu „plný tiket“, ktorá vám automaticky zaplní všetkých 5 tiketov náhodnými typmi.

Počet žrebovaní

Pri počte žrebovaní vyberáte, či bude váš tiket platný iba na jedno žrebovanie (aktuálne stávkové obdobie) alebo či si predplatíte rovnakú stávku na viacero žrebovaní dopredu. Maximálny počet predplatených žrebovaní je 12.

Systémová stávka

Systémová stávka je spôsob hry, pri ktorom vyplníte viac políčok, ako je štandardný počet. Systém za vás kombináciou týchto čísel vytvorí maximálny počet možných tiketov – za systémovú stávku si teda zaplatíte viac, podľa počtu vygenerovaných tiketov.

Doplnková hra EUROJACKPOT JOKER

Chcete svoje šance na výhru ešte zvýšiť? Pridajte k svojmu tipu aj doplnkovú hru EUROJACKPOT JOKER. Ide o stávku na šesťčíslie, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Stávku na EUROJACKPOT JOKER nie je možné uzatvoriť samostatne, podmienkou je minimálne jeden tip v hre Eurojackpot.

Dokončenie stávky

Stávku potvrdíte stlačením tlačidla „odoslať“. Systém vám automaticky zosumarizuje váš tip. V sumáre nájdete počet hracích polí, čísla na ktoré ste stavili, ale aj systém, počet žrebovaní, cenu stávky, aktuálne stávkové obdobie a aj to, či ste si vybrali doplnkovú hru.

Svoj tiket môžete ľubovoľne upraviť stlačením tlačidla „späť“, ktoré vám umožní zmeniť alebo doplniť informácie. Stlačením tlačidla „potvrdiť“ poputuje tiket do hry a z hráčskeho účtu vám bude strhnutá cena stávky.

Číselné lotérie všade so sebou

Eurojackpot a ďalšie číselné lotérie si môžete zahrať na akomkoľvek zariadení, ktoré máte práve po ruke. Je len na vás, či sa rozhodnete pre počítač, tablet alebo si viac vychutnáte hru cez telefón. Vďaka mobilnej aplikácii budete mať svoje obľúbené lotérie stále vo vrecku a svoje šťastné čísla môžete natipovať kdekoľvek a kedykoľvek budete mať chuť.

Stiahni mobilnú aplikáciu eTIPOS číselné hry

Stavil som si, čo teraz?

Ak ste pri registrácii označili možnosť „odoslať tiket e-mailom“, po uzavretí stávky vám do vašej e-mailovej schránky príde potvrdzujúci e-mail, ktorý obsahuje informácie o tikete a aj o tom, kedy bude prebiehať najbližšie žrebovanie. Toto nastavenie môžete zmeniť v časti „Osobné údaje“.

Výsledok žrebovania ako aj informácie o úspešnosti svojho tipu potom nájdete priamo vo svojom hráčskom účte, v sekcii „Môj účet – Moje stávky“.

O prípadnej výhre budete informovaný e-mailom a suma sa vám okamžite pripíše na váš hráčsky účet. V časti „Moje výhry“ nájdete prehľad všetkých vašich šťastných tipov.

Prajeme veľa šťastia v hre!