Číselná lotéria Eurojackpot je atraktívna za každých okolností. Pozreli sme sa na pozitíva aj nižšieho lotériového jackpotu, ktorý môže meniť životy.

Nižší jackpot, menšia konkurencia

Jackpoty vo všeobecnosti lákajú na naozaj vysoké sumy. A práve Eurojackpot je v tomto smere naozaj vlajkovou loďou. Najväčší záujem oň je v období, keď celá Európa bojuje o 90 miliónov €. A pritom ani nižší jackpot naozaj nie je na zahodenie. Práve naopak! Nižší záujem hráčov zvyšuje šance na výhru. Logika nepustí – čím menej hráčov, tým väčšia šanca, že sa šťastie usmeje práve na tých odvážnych, ktorí si lotériový tiket podali.

Výhru si možno nebudeš deliť

Čaro maximálneho Eurojackpotu spočíva aj v tom, že na atraktivite výrazne naberajú aj druhé a ďalšie poradia, ktoré sa často vyšplhajú na miliónové cifry. Menším mínusom tejto situácie však je, že spolu s ďalšími poradiami rastie aj riziko, že sa o ne budete musieť deliť s niekoľkými ďalšími hráčmi. V prípade nižšieho jackpotu je však veľká pravdepodobnosť, že sa z celkovej výhry budete tešiť iba vy!

Je 10 alebo 22 miliónov € naozaj nízky jackpot?

Je pochopiteľné, že najväčší ošiaľ zažíva lotéria práve vtedy, keď Eurojackpot dosahuje 90 miliónov €. Avšak ruku na srdce – je suma 10 alebo 22 miliónov € naozaj taká malá? Dokázali by ste ju vôbec úplne celú minúť? Aj táto výhra by vám s prehľadom stačila na to, aby ste si nielen kúpili niekoľko áut, bytov či domov, splatili všetky dlhy, ale dokonca aj pomohli iným. Výhra v lotérii Eurojackpot by vám aj teraz splnila všetky vaše sny a zabezpečila vám a vašim blízkym bezstarostný život.

Podajte si preto tiket na eTIPOS.sk!

Prajeme veľa šťastia!

Tipuj Eurojackpot