Eurojackpot patrí medzi najobľúbenejšie európske lotérie. Možno aj preto je opletený rôznymi mýtmi. Pozrime sa na ne bližšie:

1. Milióny vyhrávajú iba zahraniční hráči. Mýtus!

Rok 2020 je príkladom toho, že tomu tak nie je. Veľmi úspešným bol práve mesiac apríl, počas ktorého na Slovensku pribudli hneď dvaja milionári. Prvému sa 10. apríla pošťastilo vyhrať 5,2 milióna €. Druhý výherca mieril dokonca ešte vyššie a teší sa z výhry až 7,3 milióna €. V oboch prípadoch išlo o zdolanie 2. poradia.

2. Milionárom sa môžem stať až keď zdolám jackpot. Mýtus!

Ani tento mýtus sa nezakladá na pravde. Ako ukazuje príklad vyššie, tak milióny „padajú“ aj vtedy, keď sa jackpot ani len nezatrasie. Všetko závisí od výšky samotného jackpotu. Ak dosiahne svoj vrchol v hodnote 90 miliónov €, tak sa vložené stávky postupne rozpočítavajú do zvyšných poradí, ktoré postupne narastajú. A tak nie je žiadnou raritou, že sa milionárom môžete stať aj vďaka nižším poradiam.

3. Ak si chcem podať tiket do lotérie Eurojackpot musím navštíviť predajné miesto. Mýtus!

V dnešnej elektronickej dobe sa nemusíte túlať po uliciach a hľadať najbližšie predajné miesto TIPOS. Stačí ak si kliknete na www.etipos.sk a v sekcii lotérie vyhľadáte Eurojackpot. Svoj potenciálne šťastný tiket môžete tak podať aj online. Stačí ak si vytvoríte svoje hráčske konto.

4. Eurojackpot môžem podať iba v spoločnosti TIPOS. Fakt!

Toto žiadnym mýtom nie je. Právoplatnú licenciu na lotériu Eurojackpot má na Slovensku iba spoločnosť TIPOS. Okrem tejto obľúbenej hry nájdete v lotériovej ponuke TIPOS aj LOTO, LOTO 5 z 35,  JOKER, Euromilióny a Keno 10

5. Žrebovanie lotérie Eurojackpot prebieha vo Fínsku. Fakt!

Ak pravidelne podávate svoj tiket, tak určite viete, že sa výsledky žrebujú každý piatok o 20:00 hod. A je pravda, že samotné žrebovanie prebieha v hlavnom meste Fínska Helsinki. Záznam zo žrebovania si môžete pozrieť aj na našom tipostv.sk.

Momentálna hodnota jackpotu sa pohybuje na úrovni  59 000 000 €. Tak neváhajte a podajte si svoj tiket v herni eTIPOS.sk.

Držíme palce

Hraj Eurojackpot