Viete, aký bol najvyšší jackpot v histórii doplnkovej hry JOKER? Ako a kde ho tipovať? Prečítajte si 5 vecí o doplnkovej hre JOKER, ktoré ste zrejme nevedeli.

  1. Historicky najvyšší jackpot doplnkovej hry JOKER padol práve tento rok. Čakalo sa naň niekoľko mesiacov, ale nakoniec to tipujúcemu vyšlo 9. februára. Jeho rekordná výška sa vyšplhala až cez hranicu pol milióna a výhercu obdaroval sumou 574 622,05 €.
  2. Pri výhre by bol súčasný jackpot v hodnote 356 740,60 € už 7. jackpotom, ktorý presiahol úroveň tristotisíc.
  3. Doplnková hra JOKER sa na Slovensku hrá od 1. októbra 2002. Kedy vystriedalo doplnkovú hru ŠANCA. Pokračuje tak v obľúbenej tradícii doplnkových hier.
  4. Ak ste nestihli sledovať televízne lotériové žrebovanie, tak si výsledky môžete nájsť v našom archíve vyžrebovaných čísel alebo ešte raz sledovať samotné žrebovanie na www.tipostv.sk.
  5. JOKER sa dá hrať aj jednoducho online. Stačí ísť na eTIPOS.sk, vybrať si jednu z lotérii LOTO alebo LOTO 5 z 35 a zakliknúť políčko „hrať doplnkovú hru JOKER“. Ak sa vám vybrané JOKER čísla nepozdávajú, tak máte možnosť ich prostredníctvom políčka „iné čísla“ vymeniť.

Súčasný jackpot doplnkovej hry JOKER je 356 740,60 €. Vyskúšajte svoje šťastie aj vy a pridajte si ho k svojej obľúbenej lotérii.

Prajeme veľa šťastia!

Tipuj LOTO + JOKER