Opäť sú tu nové, chytľavé hry, ktoré exkluzívne nájdeš medzi našimi ďalšími v online kasíno eTIPOS.sk. To ponúka hráčom mega širokú ponuku, ktorá na slovenskom trhu nemá obdobu. A aké skvelé novinky sú pripravené práve pre teba?

WILD BLASTER

Prvou novinkou je päťvalcový slot, ktorý ti výhru prinesie už za 3 výherné symboly, hoci celkovo ich vie byť až 5! Symboly, ktoré nosia výhru, sú spravidla ovocné. Teda tradičné ovocné symboly ako čerešne, citrón, pomaranč, slivka, hrozno, melón, ale aj hviezda a sedmička. A pozor. Na obrazovke sa ti môžu zobraziť ešte dva špeciálne symboly, ktoré majú výnimočnú funckiu – ide o Nabíjač a Aktivátor.

Nabíjač sa objavuje len na prostrednom valci. Jeho prítomnosť značí silu. Blaster alebo Delo, je špeciálny symbol, ktorý vystrelí určitý počet symbolov WILD. Divoký symbol aktivuje Blaster, ktorý následne zvýší jeho silu o jeden stupeň. Inými slovami, špeciálny či WILD symbol sú same o sebe nevýherné, ale keď sa objavia na hracom poli, výrazným spôsobom vedia pomôcť sile ostatných symbolov a dopriať ešte väčšiu výhru. Ale veď, už dosť slov. Stačí roztočiť valce a poriadne sa nabiť energiou s hrou Wild Blaster.

CHCEM HRAŤ

81 FRUITS OF GOD

Kto má chuť na novú, skvelú štvorvalcovú hru s 3 výhernými symbolmi, z obdobia gréckych bohov, nech roztočí valce. Božské ovocie nosí symboly kiwi, citrón, pomaranč, hrozno, granátové jablko, ale aj výnimočné symboly ako luk, topánky, kladivo a divoký Wild symbol.

Čo je zaujímavé, tak Divoký symbol má podobu bohov Hermes, Artemis a Hephaestus. V prípade nevýhernej obrazovky Hermes rozbije všetky symboly na línii, vrátane seba samého a nahradí ich náhodnými symbolmi z výhernej tabuľky. Rovnakú funkciu majú aj ďalšie dva božské symboly Artemis a Hephaestus.

HRAJ novinky

Antickí bohovia vedeli byť krutí, ale v tomto prípade čaká na odvážnych nasledovníkov Herkula či Perikla len ich spriaznená pomoc a čo najkrajšie výhry. Stačí roztočiť valce v online kasíne eTIPOS.sk a presvedčiť sa na vlastnej koži.