Online kasíno eTIPOS.sk je domovom najlepších hier na slovenskom trhu. Ich ponuka je extrémne pestrá a široká, ale ako sa hovorí, dobrého nie je nikdy dosť. A preto ti ponúkame novú várku hier. Ktorú vyskúšaš ako prvú?

Burning Diamonds

Burning Damonds prináša ohnivú volatilitu, ktorú naši hráči milujú. Použi HyperBet na nastavenie úrovne divokých multiplikátorov na valcoch, aby si dosiahol vyššie výhry a ďalšie bezplatné zatočenia alebo skratku priamo do kôl bezplatných zatočení so špeciálnou stávkou HyperBonus. So šťastím na tvojej strane môžeš získať jeden zo štyroch hromadiacich sa bonusových jackpotov a vyhrať rozprávkovú odmenu. Na pozadí bude vždy hrať optimistický, alternatívny rock and roll inšpirovaný hernou témou, ktorý tejto hre dodáva extra výhodu. Aj keď má táto hra klasickú tému, na Burning Diamonds je určite niečo jedinečné. Čo, objavíš už krátko po zatočení valcami.

Zeus vs Hades – Gods of War

Tento video automat od Pragmatic Play má vynikajúcu a aktualizovanú tému gréckej mytológie. S piatimi valcami a 15 líniami hra ponúka hráčom možnosť vybrať si medzi dvoma rôznymi režimami, ktoré menia volatilitu z vysokej na veľmi vysokú. V tejto hre sa zameriame na súrodeneckú rivalitu medzi Zeusom, bohom neba, a Hádom, bohom mŕtvych a dozorcom podsvetia. Výherné symboly na valcoch zahŕňajú číslice hracích kariet, kalich, prilbu, chrám a orla. V závislosti od režimu, v ktorom sa nachádzaš, uvidíš Pegasa alebo svorku vlkov. Horný symbol je buď Hádes alebo Zeus. V režime Olympus je to deň s upokojujúcim motívom modrej farby. V režime Hades sa zmení na noc s červenou, horiacou témou.

HRAJ novinky

5 Fruits

5 Fruits od Adell Games je živý výherný automat s ovocnou tematikou, ktorý ponúka vzrušujúcu hrateľnosť. S maximálnou výhrou x1000 si hráči môžu užiť stávky v rozmedzí od 0,1 do 100 eur. Herné rozloženie obsahuje mriežku 5-3 so 17 výhernými líniami, ktoré poskytujú dostatok príležitostí na výhru. Medzi vzrušujúce funkcie patria bezplatné zatočenia, mysteriózne symboly, ktoré pridávajú napätie do každého točenia, hra Risk/Gamble pre odvážnych a symboly Wild, ktoré zlepšujú výherné kombinácie. Ponor sa do farebného sveta ovocia a veľkých výhier, keď roztočíš valce a odomkneš vzrušujúce bonusy v tomto pútavom dobrodružstve s automatmi.

Hot to Burn

Ak máš rád, že sú tvoje hracie automaty retro symbolov zmesou šťastných symbolov a ovocných obľúbených, potom je „Burning Hot“ od EGT jedným z najhorúcejších automatov, ktoré si tento rok zahráš! Za točenie môžeš vyhrať množstvo cien v tvojich obľúbených symboloch, ako sú melóny, čerešne, pomaranče, hrozno a citróny, zatiaľ čo šťastné sedmičky, hviezdy šťastia a 4-listové trojlístky sú len niektoré zo symbolov šťastia, ktoré ťa môžu mimoriadne oceniť peknými výhrami. Symboly ovocia sú už dlho synonymom online výherných automatov. Možno preto, že jesť čerstvé, zdravé občerstvenie je dobré a príjemné a hráči kasína vždy hľadajú talizman pre šťastie. Ovocie horí aj na valcoch automatu Hot to Burn. S piatimi výhernými líniami a žiadnymi bonusovými funkciami je herné zameranie úplne výlučne na základnú hru.

Hyper Wheels

Nasaď si slúchadlá, rachot motorov závodných vozidiel sa ozýva celým pretekárskym okruhom. Herná 5-valcová novinka na 10 výherných líniách s 3 slotmi na každom valci čaká iba na teba. Aby bola tvoja kombinácia výherná, musí platiť zľava doprava. Jasné pravidlá! Vyplácaná je ak obyčajne len najvyššia výherná kombinácia na každej výhernej línii. Výhry na výherných líniách sa sčítavajú. Výherné faktory vo výplatnej tabuľke sa vynásobia celkovou stávkou. Symbol motora dopĺňa akýkoľvek symbol okrem symbolu SCATTER a vytvára výhernú kombináciu. Počas hry sa na valcoch môžu objaviť špeciálne symboly, bronzového, strieborného alebo zlatého kolesa, ktoré otvárajú cestu k zatočeniam zdarma.

Apollo Multiboost 93

Klasický vintage vizuál mechanického hracieho automatu inšpirovaný arkádovým štýlom z 80. rokov s extra 4-multiplikačným valcom, ktorý môže časom obohatiť tvoje výhry. To je v skratke skvelá herná novinka od Apolla! Maximálnu výhru si v tejto hre môžeš navýšiť až 181-krát a to už sa oplatí. Hra má 4-valcové usporiadanie s 5 výhernými líniami, ktoré kombinuje tradičné prvky automatov s inovatívnymi bonusovými funkciami. Jedinečným aspektom je funkcia bonusových výhier. Po udelení bonusovej výhry sa lišta postupu resetuje a potom sa náhodne obnoví medzi 3 a 7 úrovňami, čím sa udržiava zapojenie hráčov do ďalšej hry. Hra obsahuje aj funkciu hazardu, ktorá hráčom umožňuje potenciálne zvýšiť svoje výhry.