Online TIPOS kasíno ti neustále prináša horúce novinky a stovky možností na parádnu výhru. Teraz však prichádza niečo špeciálne. Objav čaro novej zábavy, Crash Games. Čaká na teba jedinečná zábava, vzrušenie a pri troche šťastia aj parádna výhra.

Jednoduchosť, pár klikov a hra je v plnom prúde. To sú Crash Games. Chceš letieť balónom, v rakete alebo sa ocitnúť na mínovom poli plnom peňazí? Smelo do toho.

Objav čaro tejto novinky s hrami, ktoré si zamiluješ.

A o čo vlastne pri Crash Games ide? Je to o tvojej intuícii, predvídavosti a aj rýchlosti prstov. Stačí len v správny čas vytušiť, kedy hra „crashne“. Keď tak spravíš a hru ukončíš, tvoja výhra sa dvojnásobí. Ale pozor, čím dlhšie budeš čakať a hra pokračuje, tým väčšia bude aj tvoja výhra.

Jednou z nových hier nich je Minefield. Dávaj si pozor, kam stúpiš na mínovom poli, inak je tvoja výhra preč. Ale ak budeš úspešný, čaká ťa bombastická odmena.

Chceš zažiť atmosféru letu balónom? Smelo do toho. Hra Balloon race je pripravená aj pre teba. Dávaj si však pozor, aby nevybuchol, inak prídeš o šancu vyhrať.

Online TIPOS  kasíno ti prináša štyri novinky v rámci Crash Games, ktoré čakajú aj na teba.

HTML tutorial

Keďže ide o novinku, má aj svoje limity. Aj my totiž chceme, aby si si hru hlavne užil. A preto je maximálna stávka na jednu Crash Game 50 €. A teraz ale to hlavné. Maximálna možno výhra? Až 500 000 €!

Objav čaro nových Crash Games ešte dnes aj ty a bav sa neobmedzene vo svojom obľúbenom online kasíne.