Sú zábavné, chytľavé, zažiješ s nimi hráčsky adrenalín a vedia ti priniesť parádnu výhru. Nevieš, o čom je reč? No predsa o virtuálnych hrách, ktoré nájdeš v bohatej ponuke športových stávok na TIPOSBET.

TIPOSBET je herňa, v ktorej nájdeš nielen širokú ponuku základných tipov, či odvodených stávok, ale aj miesto pre prakticky neobmedzenú zábavu. Základom každého úspešného tipéra je registrácia. No a práve prvý bonusový krok je spojený so „zápisným“.

REGISTRAČKA je prvý bonus, ktorý na teba čaká, ak sa rozhodneš založiť si konto na TIPOSBET. Sprav tak a čaká na teba BONUS 50% k prvému vkladu a to až do 20€.

Zaregistruj sa

Stačí sa len zaregistrovať a uskutočniť prvý vklad vo výške aspoň 20€. Následne ti pripíšme automaticky bonus až 50% z vkladu. No a keďže maximálny bonus je 20€, treba si na konto vložiť 40€ a dvacku máš od nás ZADARMO.

To ale zďaleka nie je všetko.

Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť aj na 1. stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľné zápasy z našej ponuky a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Tešiť sa môžeš aj na Bonus z bufetu – Späťák. Ide o formu vernostného BONUSU, ktorý je vyplácaný za získané body z tipovania za kalendárny mesiac. Body získava hráč podľa výšky vkladov a podľa výšky kurzov na tiketoch. Každý mesiac môže hráč získať bonus až do 350 €!

Ako sme už spomínali, na TIPOSBET môžeš dať na tiket nielen zápasy Ligy majstrov, hokejovej TIPOS extraligy či iných súťaží, ale aj zápasy z ponuky virtuálnych športov a hier. Čo to vlastne je?

Ide o elektronické hry, ktoré sú inšpirované skutočnými športovými udalosťami. Moderné technológie a kreatívne myslenie ľudí vyvinuli virtuálne športy, ktoré sú výrazne kratšie ako skutočné zápasy, ale sú veľmi dynamické a zábavné. Hlavný rozdiel je, že každá akcia je virtuálna.

Virtuálne zápasy trvajú spravidla zopár minút. Rýchlo sa k nim vytvárajú a obnovujú štatistiky, ktoré vedia byť smerodatné k následným tipom.

A ponuka?

Futbal, Basketbal, Motorizmus, Dostihy, Americký futbal, Psie preteky či Preteky guličiek.

Jednoducho, virtuálna klasika, ktorá ti dodá zaručenú dávku adrenalínu a pri správnom tipe obohatí aj tvoje hráčske konto.

Pozrime sa bližšie na VIRTUÁLNY FUTBAL:

Je založený na skutočnom futbale, ale všetci hráči sú virtuálni, aj výsledky a samotná hrateľnosť sú generované špeciálnymi algoritmami, ktoré tiež generujú náhodné výsledky pre každú hru. Virtuálny futbal sa od toho skutočného veľmi nelíši, opäť máte rovnaké pravidlá, rovnaký počet hráčov, aj tímy majú podobné názvy. Zápasy však trvajú oveľa kratšie, sú dynamické a výhru vedia priniesť za pár desiatok sekúnd.

Ponuka „virtuálok“ však prináša aj ďalšie skvelé možnosti na zábavu a výhry ako virtuálne dostihy, preteky psov, basketbal, preteky guličiek, americký futbal či motorizmus.

skús virtuálky