Multistávka je nová pokročilá funkcionalita pri číselných lotériách a ponúka jedinečnú možnosť zvýšiť šance na výhru. Vďaka nej podáte viacero tipov naraz na jednej stávke a výrazne rozšírite svoje herné možnosti. K vyplnenému tiketu môžete priložiť aj doplnkovú hru JOKER a hrať tak o naozaj parádnu sumu. Ako teda Multistávka funguje a ako ju môžete vyskúšať aj vy?

Ako podať Multistávku?

Postup je naozaj jednoduchý. Vyberte si svoju obľúbenú číselnú lotériu a pri vyplnení tipu začiarknite políčko Multistávka. Zvoľte počet tipov na jednu stávku a pokiaľ lotéria zahŕňa aj doplnkovú hru JOKER, môžete k nej navoliť aj ju. Nezabudnite však na to, že k jednému tipu viete priradiť jeden JOKER.

Screenshot z webstránky tipos v ktorom je ukázané hranie multistávky.

Systém vám následne automaticky vygeneruje vami vybraný počet náhodných tipov. Na jednu stávku dokážete podať maximálne 100 tipov a 100 JOKERov.

Prečo vyskúšať Multistávku?

Medzi najväčšie výhody Multistávky patrí možnosť zvýšiť svoje šance na výhru, a  to bez toho, aby ste museli zbytočne vypĺňať veľké množstvo tiketov. Funkcia je naozaj jednoduchá a vami vybrané množstvo tipov sa číslami zaplní už za pár sekúnd. Multistávku viete využiť pri všetkých číselných lotériách.

Jednoduché podanie Multistávky cez web alebo aplikáciu

Ak hľadáte najjednoduchší spôsob ako si podať Multistávku, vyberte si z našej ponuky na tipos.sk a natipujte čísla v populárnom LOTE alebo si zahrajte o závratnú sumu v lotérii EUROJACKPOT.  Vyskúšajte aj aplikáciu TIPOS, vďaka ktorej máte vaše obľúbené lotérie vždy po ruke.