Jeseň so sebou priniesla novinky nielen v počasí, ale aj v obľúbenej lotérii EXTRA VÝPLATA. Pridali sme jedno výherné poradie a výhra v druhom poradí sa príjemne navýšila. Čo vás teda čaká od 7.10., kedy prebehne prvé žrebovanie podľa nových pravidiel?

Výhra vo forme pravidelného mesačného príjmu

EXTRA VÝPLATA je jedinečná číselná lotéria, ktorá je unikátna tým, že výhra nie je vyplácaná jednorazovo, ale v mesačných „výplatách“. Výherca si tak každý mesiac prilepší o naozaj peknú sumičku. Ak sa vám podarí uchmatnúť si výhru v prvom poradí, čiastka 4000 € vám bude cinkať na účet po dobu 10 rokov.

Vďaka druhému poradiu si zasa prilepšíte na celý jeden rok. A práve tohto poradia sa týkala jedna zo zásadných zmien – výhra sa navýšila z 24 000 € na 30 000 €. Šťastlivcom budeme teda každý mesiac vyplácať 2500 € namiesto pôvodných 2000 €.

Na obrázku sa nachádza muž v čiernom saku a so sivým rolákom. Sedí za stolom v reštaurácii a v ruke má príbor a pred sebou položený tanier s jedlom. Okolo neho sú stoly zaplnené ľuďmi. Extra výplata a výhra v nej vám pomôže prilepšiť si mesačne.

Ešte viac možností vyhrať

Silnejší vietor do plachiet pri naháňaní šťasteny vám zaveje nové výherné poradie. Na výhru majú od októbra totiž nárok aj hráči, ktorý uhádnu kombináciu čísel 3+1. Celkovo tak v hre nájdete až 8 výherných poradí. Zmenil sa aj výber powerballového čísla od 1 do 7.

EXTRA VÝPLATE sa každý mesiac teší už množstvo výhercov. Výhry v prvom poradí potešili už 10 hráčov a napr. v žrebovaní 30.9. si až 3 výhercovia odniesli výhru v druhom poradí. Chcete patriť medzi nich aj vy? Zahrajte si EXTRA VÝPLATU a skúste šťastie. Žrebujeme každý pondelok.

Chcem hrať