Opäť je tu pohárový týždeň a čo s určitosťou teší každého slovenského fanúšika, v Lige majstrov bude hrať znova aj Slovan. Predstaví sa v Katalánsku, kde sa stretne v zápase s objavom minulej sezóny La Ligy, Gironou. Ako to dopadne? Tipni si na TIPOSBET.

Najlepšie kurzy a k nim aj bonusové akcie. Využi Bonusy z bufetu, ktoré nájdeš jedine na TIPOSBET.

Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľné zápasy z našej ponuky a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Tešiť sa môžeš aj na Bonus z bufetu – Späťák. Ide o formu vernostného BONUSU, ktorý je vyplácaný za získané body z tipovania za kalendárny mesiac. Body získava hráč podľa výšky vkladov a podľa výšky kurzov na tiketoch. Každý mesiac môže hráč získať bonus až do 350 €!

Chcem bonus

A teraz sa už pozrime na predikcie vybraných zápasov Ligy Majstrov:

GIRONA – SLOVAN BRATISLAVA (utorok, 21:00)

Tipy: Zápas 1
viac gólov v 2.polčase
1. gól Girona

Girona sa v tejto sezóne prvýkrát predstavuje v Lige majstrov na európskej scéne, ale jej debut rozhodne nevyšiel podľa plánu. Prehrala oba zápasy (0:1 s PSG a 2:3 s Feyenoordom). V oboch prípadoch inkasovali až v závere zápasu a tri zo štyroch gólov strelili ich vlastní hráči. Domácim sa nechtiac podarilo vyrovnať rekord Fenerbahçe z ročníka 2007/08 v počte vlastných gólov v sezóne a teraz riskujú, že sa stanú prvým španielskym tímom, ktorý utrpí porážku v prvých troch vystúpeniach v súťaži.

Tréner Míchel je pod tlakom, keďže prehra s Feyenoordom bola šiestym zápasom jeho tímu bez víťazstva v rade a víkendová domáca prehra 0:1 s Realom Sociedad jeho zverencom sebavedomie veľmi nepridala. Španielsky tím privíta na Estádio Municipal de Montilivi ďalšieho debutanta v hlavnej fáze najprestížnejšej súťaže – Slovan Bratislava. Pôjde o ich vôbec prvé stretnutie, hoci Slováci nie sú španielskym súperom cudzí – s mužstvom z Pyrenejského polostrova sa stretnú už ôsmykrát.

V posledných šiestich európskych dueloch proti španielskym tímom však nevyhrali, preto s nostalgiou spomínajú na finále Pohára víťazov pohárov z roku 1969, v ktorom slávne zdolali Barcelonu a získali svoju jedinú európsku trofej.

TIPUJ LIGU MAJSTROV LIVE A ZÍSKAJ KAŽDÝ DEŇ BONUS AŽ 30 €

Hostia majú na svojom konte dve prehry z úvodných dvoch vystúpení, keď podľahli Celticu (1:5) a Manchestru City (0:4). Pokračujú tak v neúspešnom ťažení v základnej časti európskych pohárov, keďže od víťazstva v úvodných dvoch zápasoch Konferenčnej ligy v minulej sezóne prehrali šesť z ôsmich súbojov. V deviatich z predchádzajúcich dvanástich domácich zápasov Girony padli góly v oboch polčasoch.

Najlepším strelcom domácich je trojgólový Uruguajčan Stuani, na druhej strane sa arménsky futbalista Barseghjan presadil v slovenskej lige už osemkrát. Girona je obrovským favoritom. Má síce rozsiahlu maródku, keď jej chýbajú hráči ako Blind, Asprilla či Tsygankov, no i tak je hráčska kvalita na jej strane. Slovan môže len prekvapiť. Podarí sa to belasým?

ASTON VILLA – BOLOGNA (utorok, 21:00)

Tipy: Zápas – 1
Počet gólov domáci: Viac ako 1,5

Favoritom zápasu je tím z Britských ostrovov. Anglickému celku sa zatiaľ darí, z dvoch doterajších stretnutí odchádzal neporazený a čo viac, ani raz neinkasoval. V prvom súboji si hladko poradil so švajčiarskym Young Boys Bern na jeho pôde 3:0, následne doma šokoval nemeckého giganta Bayern Mníchov po výhre 1:0.

Aj v anglickej súťaži sa Villans darí, so sedemnástimi bodmi patrí mužstvu z Birminghamu štvrtá pozícia, na vedúcej Liverpool stráca štyri body. V generálke na súboj Ligy majstrov zdolal Fulham na jeho ihrisku 3:1.

Hlavnými lídrami tímu, ktorý trénuje Unai Emery, sú argentínsky brankár Emiliano Martínez a v poli hráči ako Lucas Digne, Youri Tielemans či Ollie Watkins.

To taliansky tím je v úplne inej pozícii, po dvoch zápasoch má na konte jediný bod. Ten získal v úvodnom dueli proti ukrajinskému Šachtaru. Bologna doma remizovala 0:0, no a to ešte v 4. minúte súper nepremenil pokutový kop.

Nasledovala prvá cesta na Britské ostrovy a zápas s Liverpoolom, v ktorom síce taliansky tím nehral zle, ale tak či tak prehral 0:2.  A teda zatiaľ čo Aston Villa ešte neinkasovala, Bologna naopak v LM ešte neskórovala. Podarí sa jej to dnes?

Veľmi si to nemyslíme. Keď sa totiž pozrieme aj na výsledky talianskeho tímu v Serie A, žiadna sláva to nie je. Bologna je na 12. miste s pasívnym skóre 9:11. Pozitívom však je, že z 8 zápasov prehrala len raz. Až šesť jej duelov sa však skončilo remízou. Tú v súboji s Aston Villou však nečakáme…

REAL MADRID – DORTMUND (utorok, 21:00)

Tipy: Zápas – 1
Počet gólov – viac ako 3,5

V Madride čaká na futbalových fanúšikov veľký zápas – odveta finále z posledného ročníka Ligy majstrov, v ktorom Real potvrdil, že je kráľom tejto súťaže. Španielsky veľkoklub vyhral 2:0 po góloch Daniho Carvajala a Vinícia Júniora.

Real Madrid po reprezentačnej prestávke zvládol ligové stretnutie vo Vigu a výhrou 2:1 si pred nesmierne náročným týždňom upevnil druhú priečku ligovej tabuľky. Počas tohto týždňa ho totiž okrem ťažkého duelu v Lige majstrov čaká aj „El Clásico“. V sobotu vyzve Real doma Barcelonu.

V Lige majstrov má Real Madrid čo naprávať. V prvom kole aj napriek veľmi nevýraznému výkonu síce dokázal zdolať Vfb Stuttgart 3:1, avšak potom senzačne prehral na trávniku francúzskeho Lille 0:1 a po dvoch kolách je tak až v polovici celkovej tabuľky s tromi získanými bodmi z dvoch zápasov.

Aj Borussia má za sebou úspešný návrat na ligové trávniky po reprezentačnej prestávke, keď po veľmi podobnom priebehu ako Real proti Celte zvíťazila 2:1 nad St. Pauli. Obaja dnešní súperi v uplynulom ligovom zápase zhodne viedli 1:0 po prvom polčase, po zmene strán o vedenie prišli, nakoniec ale strelili víťazný gól.

Borussia Dortmund je v aktuálnej bundesligovej tabuľke na siedmom mieste s bilanciou 4-1-2, avšak na vedúcu dvojicu Bayern – Lipsko stráca len štyri body.

Do Ligy majstrov Borussia vstúpila úplne famózne, keď k výhre 3:0 v Bruggách pridala aj debakel glasgowského Celticu 7:1. Nemecký tím tak vedie aktuálne poradie súťaže s impozantným skóre 10:1.

FC BARCELONA – BAYERN MNÍCHOV (streda, 21:00)

Tipy: Zápas – 1
Prvý polčas – X

Ďalší veľký šláger sa odohrá v Barcelone, kde domáci vyzvú rivala z Nemecka – Bayern Mníchov. Domáci sú po 10. kole La Ligy na čele tabuľky s náskokom troch bodov pred Realom Madrid. Katalánci vyhrali v nedeľnom súboji nad FC Sevilla hladko 5:1, keď sa dvakrát strelecky presadil Robert Lewandowski a potvrdil post lídra tabuľky strelcov (12 gólov). Dva góly dal aj striedajúci Pablo Torre.

V drese Barcelony už naplno žiaria hviezdy hráčov ako Pedri, Lamine Yamal či Raphina. Zápas s Bayernom bude určite špecifický pre trénera domácich Hansiho Flicka, ktorý v minulosti úspešne viedol práve bavorský veľkoklub.

Aj Bayern sa naladil na zápas suverénnou výhrou. Na domácom trávnik prevalcoval iného účastníka Ligy majstrov, Stuttgart, 4:0. Hetrikom sa blysol Hary Kane, štvrtý gól pridal Kingsley Coman. Bayern je v domácej lige s bilanciou 5-2-0 prvý so ziskom 17 bodov, rovnako ako RB Lipsko.

Keď sa však pozrieme do Ligy majstrov, posledný zápas mu nevyšiel. Vo Villa parku totiž prehral s Aston Villou 0:1. Proti Barcelone by si tak chcel slávny klub napraviť povesť, hoci, zápas to bude veľmi náročný. Viac veríme domácim. Možno rozhodujúcim faktorom bude prítomnosť trénera Flicka na lavičke Kataláncov.

tipuj ligu majstrov