Každý hráč, ktorý si podá lotériový tiket dúfa, že vyhrá. Šťastie však býva vrtkavé a dôkladne si vyberá  na koho sa usmeje. Možno aj z toho dôvodu vznikajú rôzne dohady a mýty. Na pár z nich sme si posvietili. 

Mýtus č. 1 – v lotérii LOTO sa často nevyhráva

Číselná lotéria LOTO patrí k obľúbeným hrám Slovákov. K jeho popularite určite prispieva aj pravidelné odmeňovanie hráčov, ktorí nedajú na svoje pokúšanie šťastia dopustiť. Pre názorné príklady nemusíme loviť dlho v pamäti. Naposledy sa tak stalo minulý mesiac kedy na Slovensku pribudol práve vďaka lotérii LOTO dokonca nový milionár, ktorý sa tešil z neuveriteľnej sumy 1 484 492 €. Júlové šťastie sa však týmto neskončilo. O pár dní neskôr padla opätovne zaujímavá výhra v LOTO (1. poradie v 2. ťahu) a odmenila hráča vo výške 500 000 €.

Mýtus č. 2 – šance na výhru sú vyššie ak si tiket podáte na predajných miestach

Tento mýtus je potrebné hneď v úvode uviesť na správnu mieru. Vaše šance na výhru sú rovnaké či už podáte tiket v papierovej forme alebo navštívite web www.etipos.sk a podáte ho online. Potvrdzuje to aj posledná júlová LOTO výhra vo výške pol milióna €, ktorá bola podaná prostredníctvom eTIPOS.sk. Základným hráčskym pravidlom aj naďalej zostáva, že je dôležité tiket predovšetkým podať, ak si chcete vďaka lotérii LOTO finančne prilepšiť.

Mýtus č.3 – tiket lotérie LOTO je drahý

Konečná cena podanej lotériovej hry LOTO vždy závisí od počtu vašich tipov. Cesta je jednoduchá aj z pohodlia domova. Stačí ísť na eTIPOS.sk a svojich šesť šťastných čísiel vyklikať priamo do online tiketu, ktorý vás v prípade jedného tipu stojí 1 €. Svoje šance viete zvýšiť prihodením políčka JOKER, ktorý váš vklad navýši iba o 0,50 €. V prípade ak chcete využiť celý priestor tiketu, tak pôjde o cenu 10,50 €. Potom je už len na vás zvážiť ako veľmi chcete zabojovať o niekoľkonásobný jackpot.

Mýtus č. 4 – jackpoty v lotérii LOTO sú nízke

Čo by na tento mýtus povedali výhercovia miliónových LOTO jackpotov? Za posledné roky ich napočítame hneď niekoľko. Historicky najvyššia výhra padla v roku 2009 vo výške 11 002 674,93 €. Krásnou sumou však odmeňoval aj rok 2012 kedy padol jackpot v hodnote 6 317 276,75 €. Úspešným bol aj tento rok 2020, ktorý sa v rebríčku najvyšších LOTO výhier umiestnil na treťom mieste s výhrou 5 982 492,50 €. A to nie je všetko! Prezrite si celý rebríček výhier a presvedčte sa sami, že hrať LOTO sa naozaj oplatí.

Podajte svoj tiket online na eTIPOS.sk a zabojujte o súčasný jackpot vo výške 528 714,50 € (k 23. 8. 2020).

Žrebuje sa každú stredu a nedeľu.

Držíme palce!

vyskúšaj svoje šťastné čísla