Ruleta. Magická kasínová hra, pri ktorej sa zabával James Bond, ale aj mnohí iní slávni či rekreační hráči. Zahrať si ju môžeš aj v online kasíne eTIPOS.sk, kde má ruleta až 98% payout a hráči majú najvyššiu šancu na úspech.

Vklad od pár centov po 5 000 €?! Čítaš správne, to všetko nájdeš v ponuke eTIPOS.sk. Rád hráč čísla? Alebo farby, stĺpce, párnu/nepárnu, či len nulu? Akú zvolíš stratégiu je na tebe. Vedz, že ruleta na eTIPOS.sk má najnižšiu výhodu pre kasíno spomedzi všetkých ponúkaných na slovenskom trhu. A vieš čo je na tom najlepšie? Vôbec nám toto konštatovanie nevadí. Naopak, každá výhra urobí radosť aj nám.

Ak ale stále hútaš, ako čo najviac vyhrať, zabaviť sa a mať krásny deň vďaka rulete, prečítaj si najbližšie riadky.

kasino online

5 spôsobov, ako byť lepším hráčom v rulete

Európska ruleta obsahuje len jednu nulu a prináša house edge (výhodu kasína) 2,70 %. Pre porovnanie: v americkej rulete je políčko s 00 a v podstate zvyšuje výhodu kasína oproti hráčovi dvojnásobne – house edge je 5,26 %. Mnoho hazardných hráčov o tomto vôbec nevie a každé ruletové koleso sa im zdá rovnaké. Pravda je však iná. Mimochodom, keď porovnávame. Kto z hráčov bol aj v kamennom kasíne asi už dobre vie, že väčšina z nich ponúka práve americkú ruletu.

La Partage

Čo to je? Špeciálny súbor pravidiel v rulete, z francúzskeho La Partage – v preklade „rozdelenie“. Nachádzajú sa na francúzskej rulete, čo v praxi znamená, že ak hráčovi padne zelená 0, tak dostane späť polovicu stavených peňazí. Zo stávku 10 € v tomto prípade kasíno vráti 5€. Toto pravidlo znižuje výhodu kasína z 2,70 % na fantastických 1,35 %.

Disciplína a najmä v pití

Toto pravidlo neplatí len pri rulete, ale hazarde ako takom. Ruleta a popíjanie pri jej hraní môže byť totiž mimoriadne nákazlivé. Drinky zdarma môžu byť veľkým lákadlom, ale aj cestou ku katastrofe.

Stanovenie a dodržiavanie limitov

Kto chce správne manažovať svoj bankroll pri hraní rulety, tak pravidlo obmedzovania vašich výhier a prehier musí prísne dodržiavať. Nastaviť si svoje potreby, limit výhier a možných prehier, je pre každého hráča veľmi dôležité.

Ruletové stratégie

Existuje mnoho ruletových stratégií. Ich využívanie dá určitý koncept hre, ktorá nebude úplne náhodná. Zvýši sa tak však šanca na úspech. Existuje viacero systémov, ktoré najmä skúsení hráči zvyknú využívať a obmieňať ich. Pretože tak, ako pri iných zábavkách, aj pri rulete platí, že kto sa chce len jednorázovo zabaviť, môže hrať podľa nálady. Ale kto chce hrať ruletu pravidelne, mal by mať stanovenú stratégiu.

Veríme, že aj tieto riadky otvorili viacerým hráčom oči a ruletu si ešte viac užijú. Veľa šťastia.