Slovenskú hokejovú reprezentáciu čaká posledný test na medzinárodnej úrovni pred blížiacimi sa olympijskými hrami v Pekingu – Švajčiarsky pohár. Z pôvodne troch zápasov odohrá mužstvo trénera Craiga Ramsayho len dva. Ako dopadnú? Tipni si s v herni eTIPOS.sk!

Niekedy sa hovorievalo, za všetkým hľadaj ženu. Dnes sa dá toto spojenie parafrázovať – za všetkým hľadaj koronavírus.

Žiaľ, pandémia ochorenia COVID-19 je medzi nami neustále a ovplyvnila aj zloženie tímov na turnaji. Pôvodne mali do švajčiarskeho Vispu pricestovať mladí hokejisti ruského výberu, ale keďže v najväčšej krajine sveta sú s covidom veľké problémy, účasť odriekli.

Nahradila ich nórska reprezentácia, no aj tá na poslednú chvíľu svoju účasť na Švajčiarskom pohári odriekla. V krajine totiž vyhlásili čiastočný lockdown, a tak národný tím zostal doma.

Švajčiari po odhlásení sa výberu Nórska museli ďalší postup prekonzultovať so zostávajúcimi účastníkmi podujatia a napokon je z toho dohoda, že Slováci už v stredu večer o 20.30 hod absolvujú duel proti Lotyšom a o dva dni neskôr si od 19.45 hod zmerajú sily s domácimi Švajčiarmi.

Ako obstojí slovenské mužstvo? Tipni si zápasy reprezentácie, využi najlepšie kurzy v herni eTIPOS.sk a nezabudni aj na promo akcie!

Kto si staví na zápas Slovenska na Švajčiarskom pohári s minimálnym vkladom 10 € a kurzom 1,50, dostane pri prehratej stávke bonus 5 €.

Čo môžeme očakávať od hry nášho mužstva?

Kto sleduje pozorne zápasy reprezentácie, vie, že tréner Ramsay bazíruje na rýchlej hre, kde je základom dobré korčuľovanie, jednoduchosť a priamočiarosť. Mix mladých hráčov so skúsenými borcami ako Libor Hudáček či Martin Gernát by mali potiahnuť mladších, menej skúsených hráčov.

Proti Lotyšom by to malo stačiť, či však uspejeme aj s domácimi Švajčiarmi je otázne. Helvéti nám majú čo vracať, na Nemeckom pohári sme ich deklasovali 7:1. Doma budú Švajčiari motivovaní, ale Ramsayovci im istotne nepredajú kožu lacno.

Ako to celé dopadne? Tipni si v herni eTIPOS.sk!

CHCEM TIPOVAŤ