Štyri milióny eur. Suma, ktorá by zmenila život každému bežnému smrteľníkov. Vďaka hre LOTO sa takýto scenár udial pred pár dňami, keď sme spoznali ďalšieho milionára. Ako by si mohol užiť svoju výhru? Pozrite sa spoločne s nami na tipy, čo sa dá urobiť so štyrmi miliónmi.

Azda najtradičnejšou investíciou je kúpa bytu. Za 4 000 000 € by sa ich dalo kúpiť hneď niekoľko. Ale kto by chcel extrémny luxus, za túto sumu v Bratislave zoženie aj jeden.

Napríklad v bytovom komplexe Bonaparte, sa predával najdrahší penthouse práve za štyri milióny eur. Takmer 500m2 obytnej plochy, k tomu balkóny a terasy s panoramatickými výhľadmi na hlavné mesto o ďalšej rozlohe 150m2.

Samotný byt sa nachádza na dvoch najvyšších poschodiach, má päť izieb s mramorovými podlahami a luxusným interiérom.

Ak by sme chceli o niečo „lacnejší kúsok“, presunieme sa pod hradný kopec. Rovné milióny eur si treba pripraviť na 7-izbový mezonet s plochou 338 m2.

Nájdeme na nich kompletne zariadenú kuchyňu, nočnú časť so štyrmi spálňami a šatníkmi, tri kúpeľne a terasu o veľkosti 52 m2. K bytu prináleží aj 5 parkovacích miest v garáži.

Za niekoľko miliónov eur by sa však dal aj niekoľkokrát precestovať celý svet a užiť si luxus v tých najdrahších hoteloch na svete.

Najdrahšiu ponuku hotelov pritom nenájdete na súši, ale pod zemou. Konkrétne, vo vode. Áno, čítate správne.

Karibský ostrov Svätá Lucia ponúka absolútny prepych v hoteli Lover’s Deep Luxury Submarine, ktorý je v ponorke!

Jedna noc v tomto 5-hviezdičkovom luxuse stojí takmer 130 000 eur, pričom k dispozícii je pre hostí vlastný kuchár, upratovacia čata, ako aj možnosť spoznávania okolitého sveta na skútroch či na helikoptére, ktorá má možnosť pristáť na ponorke.

No a najväčšou devízou sú obrovské okná, cez ktoré si môžu hostia najdrahšieho hotela vychutnať dokonalý zážitok podmorského sveta.

Ak tento článok číta šťastný výherca prémie 3 992 509 € z hry LOTO možno našiel inšpiráciu, ako si užiť výhru a osladiť život.

Či však bude míňať a žiť prepychový život alebo sa rozhodne užiť si výhru inak, je len a len na ňom.

Jedno je isté, hra LOTO opäť zmenila šťastného výhercovi život k lepšiemu.

LOTO, jednoducho šanca vyhrať.

Hraj loto