Jackpot LOTO vo výške 5 533 833 € (k 3.2.2020) je tretím najvyšším jackpotom mimo prémiových žrebovaní v celej histórii lotérie. A preto je práve teraz ten správny čas pokúšať svoje šťastie. Aj napriek tomu, že zaručený spôsob ako vyhrať neexistuje, ponúkame pár užitočných tipov ako zvýšiť svoje šancu.

Na počte záleží

Logika nepustí. Čím viac podaných tiketov, tým vyššia pravdepodobnosť výhry. Tak neváhajte a zvoľte nielen viacero stĺpcov na danom tikete, ale aj ich samotný počet. Pripraveným šťastie praje.

JOKER

Jedným zo spôsobov, ako zvýšiť pravdepodobnosť výhry, je nezabudnúť na doplnkovú hru JOKER. Aj tá láme svoje dlhodobé rekordy. Jackpot vo výške 541 949,45 (k 3.2.2020) je momentálne najvyšší od roku 2015. Hra sa riadi pravidlom čo tiket, to jeden JOKER. Svoje tipy si preto môžete napríklad rozdeliť do viacerých tiketov, ku ktorým jednotlivo prihodíte JOKER.

Vlastný výber s trochou šťastia

Na to, ako správne vybrať tie správne čísla, naozaj neexistuje recept. Čo hráč to iný „osvedčený“ spôsob. Jednou z možností je spoliehať sa na kombinovaný výber čísel, teda okrem svojich zaužívaných čísel pridajte do tiketu aj polia s náhodným výberom. Možno práve tak si pritiahnete šťastie na svoju stranu.

Systémová stávka

Ak chcete šetriť čas a zvýšiť pravdepodobnosť výhry, v tom prípade sú systémové stávky ako stvorené pre vás. Spôsobov ako ich podať je niekoľko. Spoločným menovateľom všetkých je výber čísel určovaný samotným systémom na základe zadania požadovaného počtu a spôsobu kombinácii.

Sledovať štatistiky

Ak patríte k analytickým typom ľudí a uprednostňujete štatistiky pred šťastím, tak si pred podaním tiketu môžete sami skontrolovať, ktorým číslam sa darilo viac a ktorým menej. V prípade lotérie LOTO má zatiaľ najväčšiu úspešnosť číslo 36, ktoré padlo 1186 – krát. Naopak menej sa darilo číslu 10, ktoré padlo iba 1070- krát.

Podajte si aj vy svoj šťastný tiket na etipos.sk a sledujte žrebovanie každú stredu a nedeľu.

Tipuj loto