Podať si tiket v rámci víkendovej športovej ponuky či na Ligu majstrov? Alebo hrať obľúbené LOTO či roztočiť valce v online kasíne eTIPOS.sk sa sprvoti začína dobitým konta na vašom účte. Nie vždy však z vašej karty odíde len suma, ktorú si chcete poslať na účet. Prevod stojí totiž poplatok. Chcete ušetriť pri vkladoch? Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

Platobné karty sa stali samozrejmosťou našich životov. Či už kreditné alebo debetné, máme ich zväčša v peňaženke uložené hneď vedľa občianskeho preukazu.

Platíme nimi menšie aj väčšie nákupy, neraz netreba ani zadávať PIN, stačí ich priložiť k terminálu. Mnoho hráčov ich využíva aj pri dobytí svojho konta. Čo však v tomto prípade určite nikoho nepoteší, sú neustále sa zvyšujúce sa poplatky za túto službu. Čo s tým?

DOPLNIŤ ÚČET

PLATOBNÁ BRÁNA

Vedeli ste, že proces dobitia konta prostredníctvom karty a internet bankingu, teda cez platobnú bránu vašej banky, je pomerne podobný proces ale s rozdielnou cenou poplatkov? Je to tak.

Zatiaľ čo pri spracovaní platby cez kartu zaplatíte poplatok, prostredníctvom platobnej brány banky neplatíte nič. Ak zvolíte túto možnosť, nezadávate číslo vašej karty, ale ste presmerovaný priamo do vašej banky. Dobiť si konto týmto spôsobom môžete aj cez mobilný telefón, alebo tablet po prihlásení do hráčskeho účtu.

PRIAMY VKLAD

Ďalším BEZPLATNÝM spôsobom, ako si navýšiť vaše konto, je poslanie sumy na účet Tiposu. Stačí, ak na IBAN spoločnosti Tipos – IBAN SK9311000000002626106893 – pošlete vami zvolenú sumu a použijete pridelený variabilný symbol, ktorý bude zobrazený pod kódom banky.

Ale pozor. Pri priamom vklade na účet trvá celá transakcia od 1 do 3 pracovných dní. Preto ak máte vopred vybranú udalosť, na ktorú si chcete staviť či podať, urobte tak s dostatočným predstihom.

SMS PLATBA

Dobitie kreditu prostredníctvom SMS platby je dostupné pre zákazníkov vybraných štandardných mesačných programov spoločnosti Slovak Telekom. Umožňuje navýšenie účtu prostredníctvom SMS, ktorú hráč odošle na číslo 300 s unikátnym kódom. Tu však už predsa len je za túto službu poplatok. Navýšenie bude potvrdené spätnou SMS s cenou 1,98 €.

DOPLNIŤ ÚČET

DRUHOTNÉ MOŽNOSTI VKLADU

Nemusíte byť žiaden mág používania internetu a aplikácii, aby ste objavili možnosť „online peňaženiek“. Jednou z nich je Revolut. O čo ide?

Revolut je finančná spoločnosť, ktorá poskytuje služby vo viac ako 200 krajinách sveta. Ide o aplikáciu, ktorú môžeme označiť za kompletnú správu peňazí alebo ak chcete, online banku (neposkytuje však úvery ani fondy, ako tradičné banky). Ide o aplikáciu, kam si viete poslať peniaze a následne robiť sekundárne prevody. Ako napríklad na navýšenie svojho konta na eTIPOS.sk. Bezplatne.