Opäť ti prinášame obľúbené hry, ktoré exkluzívne nájdeš medzi ďalšími v našom kasíne. Nezabúdaj, že online kasíno eTIPOS.sk ponúka hráčom mega širokú ponuku hier na slovenskom trhu. Hry z portfólia našich partnerov sú tu iba pre teba, tak roztoč valce a splň si svoj hráčsky sen.

Hier v kasíne je neúrekom a ty si nevieš vybrať, ktorú si vyskúšať ako prvú? Nechaj sa inšpirovať našimi recenziami hier a následne smelo roztoč valce. Veď v kasíne eTIPOS.sk hráš denne o skvelé jednorázové výhry a jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur!

Tiger’s Claw

Chceš si vyskúšať úplnú novinku na našom trhu? Nech sa páči, hra Tiger’s Claw je určená priamo pre teba! Objav čaro graficky očarujúcej hry od BetSoftu, ktorá v sebe skrýva tajomno, tigrí pazúr, ale aj množstvo ďalších symbolov, ktoré otvárajú možnosti na skvelé výhry.

Hra ponúka neuveriteľných 720 možností na to, aby ti na konto pribudli drobné, alebo aj závratné sumy v rámci výhier. Za rovnaké symboly na jednom otočení môžeš získať až 96 FREE SPINOV, ktoré otvárajú násobné výhry.

Slot Tiger’s Claw vie byť poriadne štedrý, ponúka až 3200x násobok vkladu v rámci najvyššej možnej výhry.

A vieš čo je najlepšie? Že na eTIPOS.sk si môžeš hru najskôr odskúšať na nečisto, len pre zábavu, a keď sa ti zapáči, môžeš hrať aj o peniaze.

CHCEM HRAŤ

Super Amazons

Super Amazons je veľmi kvalitný a multifunkčný automat od poskytovateľa Tech4bet. Hra na tému Amazonky v divokej džungli veľmi štedro odmeňuje, tak dlho neváhal a roztoč valce! Veľkosť hracieho poľa je 5×4. V slote je jedinečná príležitosť vybrať si režim, ktorý môžeš sputiť. Vyberieš si tak dve funkcie zo štroch podľa vlastného výberu! Wild Expands, Free Spins, Multipier x2 – všetky tieto funkcie sú prítomné aj v tomto slote, výber je na tebe, tak zarábaj!

 

Orient Story

Cítiš tú príchuť Orientu? Už sa na teba teší slávny Aladin, tak sa ponor do jedného z príbehov z Arabských nocí. Orient Story je perfektne navrhnutá hra, od ktorej sa iba ťažko budeš môcť odtrhnúť. Príbeh sa odohráva na terase paláca, pred ktorou sú úžasne zdobené fialové kotúče, z ktorých každý je samostatne lemovaný zlatom, za ktorými môžeš vidieť nádhernú scenériu s pôsobivými konštrukciami a úžasne vyzerajúcu fialovo-oranžovú oblohu.

Naprieč výhernými valcami nájdeš ikony s členmi kráľovskej rodiny od J po A a samozrejme pútavé postavy princeznej, sultána, džina a, samozrejme, Aladina! Ak sa ti podarí naskočiť na čarovný koberec, prenesieš sa priamo do bonusového kola, zatiaľ čo okuzľujúco vyzerajúci chrám predstavuje symbol Wild! Hrou ťa bude sprevádzať priliehavá arabská melódia, ktorá dokonale dopĺňa celkovú atmosféru.