Január nového roka je za nami. Nejeden chlap tak už istotne húta, čo zadováži svojej polovičke na sviatok všetkých zamilovaných – Valentína. Kto by chcel potešiť manželku, priateľku, frajerku alebo hoc aj kamarátku parádnym darčekom a má hlboko do kapsy, čo tak skúsiť šťastie pri stieraní eŽREB-ov?

Využi jedinečnú ponuku iba v kasíne eTIPOS.sk, kde si môžeš vybrať zo širokej ponuky eŽREB – ov.

Za 2 € výhra 20 000 €?! Nič nie je nemožné! eŽREB Amore ti dopraje poriadny balík peňazí a k nim následne aj kopec lásky. Pretav eŽREB v hodnote jednej mince na poriadny Amorov šíp a tučnú kopu peňazí.

Parádne výhry ťa však čakajú aj pri stieraní ďalších žrebov. Egypt Treasure ťa zavedie pod bájne pyramídy, kde ti Tutanchamón s Kleopatrou otvoria starodávny poklad v hodnote 30 000 € už za 3 €.

Rovnakú cenu a maximálnu možnú výhru 30 000 € má aj eŽREB Zodiac. Si viac spirituálny, zaujímaš sa o astrológiu? Práve pre teba sú pripravené eŽREBY Zodiac.

Čo by sme len v dnešnej dobe dali za to, aby sme slobodne mohli vycestovať na exotický ostrov a zažiť poriadne dobrodružstvo? Do momentu, kým sa tak stane v skutočnom živote, čo tak skúsiť šťastie s eŽREB – om Treasure Island? Za 4 € máš možnosť vyhrať až 35 000 €.

Perly, diamanty a iné drahokamy v sebe ukrýva aj hra Gems. Za 4 € vyhrať až rozprávkových 40 000 €? Žiaden problém. Trocha šťastia a všetko je možné.

Kto je však „kartový klasik“ a má rád poker, dobrá správa preňho. V ponuke eŽREBOV v kasíne eTIPOS.sk je aj táto možnosť. Hra Hot poker s cenou žrebu 2 € a možnosťou výhry až 25 000 €!

Zábava, štipka napätia a okamžité výhry. To všetko ti prinášajú exkluzíve eŽREBY v kasíne na www.etipos.sk.

chcem hrať