Hľadáš vhodný rozptyl od stereotypu v práci či v súkromnom živote? Chceš sa zabaviť a pri troche šťastia vyhrať aj krásne peniaze? Ak odpovedáš áno, nastal ideálny čas roztočiť valce v online kasíne eTIPOS.sk. Predstavujeme ti hru Joker 5, ktorú by si mal rozhodne vyskúšať.

Hra JOKER 5 je klasika v novom šate. Kto si pamätá na staré časy a automaty v pohostinstvách, určite s radosťou roztočí valce na tejto hre.

CHCEM HRAŤ

Na displeji sa hráčov otvoria tri valce v troch radoch. A symboly? Ako inak, klasika. Ovocie ako melóny, hrozno, citróny, slivky, čerešne či jahody. Nechýbajú však ani šťastné sedmičky, hviezda a samozrejme WILD symbol v podobe Jokera.

Na automate Joker 5 sa dá nastaviť vklad od najnižších hodnôt až po stovky, kde sa vie výhra vyšplhať do závratných výšok.

Tak čo, chytil ťa pri opise novej hry pocit nostalgie? Chcel by si zažiť atmosféru pohostinstva s výhernými automatmi vo svojej obývačke? Nič nie je jednoduchšie. Stačí roztočiť valce na eTIPOS.sk a objaviť čaro hry Joker 5.

CHCEM HRAŤ

Royal Fruits

Absolútna retro klasika s ovocnými symbolmi. Nečakaj žiadny veľký príbeh alebo animácie, ide o naozaj jednoduchý automat, ktorý však skvele dopĺňajú dva bonusové symboly, ktoré Ťa o to ľahšie dostanú bližšie k maximálne možnej výhre. Royal Fruits je 5-valcový online automat s 11-timi fixnými výhernými líniami, na ktorých sa budeš snažiť objaviť výhernú kombináciu 2, 3, 4, alebo 5 zhodných symbolov zľava doprava od prvého valca. Môžeš samozrejme využiť aj funkciu Autoštart pre automatické točenie valcov či funkciu Riziko pre zdvojnásobenie tvojej aktuálnej výhry.