Láka ťa hrať o veľké peniaze? Tak potom čítaj tento článok ďalej. Prinášame ti tri strategické tipy, ktoré ti isto pomôžu, ak plánuješ hrať výherné automaty s vysokým limitom stávok.

High roller sloty, alebo automaty s vysokým limitom, stávok môžu hlboko načrieť do tvojho rozpočtu, maj sa preto na pozore. No na druhej strane ti môžu „prihrať“ skvelé výhry, aké na bežných slotoch s minimálnymi stávkami neuvidíš.

Patrí medzi ne aj exkluzívny slot plný vzácnych kovov a skvelých výhier – Diamond Crown. Minimálny spin na ňom je 2€, maximálny 100€. Automat pritom ponúka až 243 výherných línii, pričom maximálna možná jednorázová výhra je rovných 100 000 €!

Hru si môžeš vychutnať tak na počítači, ako aj mobile, obrovský balík peňazí tak môžeš vyhrať aj počas obednej prestávky či pobytu na toalete. Ale pozor, nič netreba siliť a najmä skúšať šťastie s automatom, ktorý je síce lákavý, ale nespadá do rozpočtových možností hráča.

Tu nájdeš tri kvalitné strategické tipy, ktoré ti pri hraní high roller automatov môžu vyčariť úsmev na tvári a zbaviť ťa stresu.

Pred hraním si preštuduj tabuľku výplat výherného stroja

Ak nerozumieš, kedy začína bonusové kolo, prečo je pridaný multiplikátor alebo dokonca ako vyhrať hlavnú cenu v hre, nestrácaj zbytočne 10 alebo 20 eur za jedno točenie. Najlepší výherný automat s vysokým limitom stávok je ten, ktorému rozumieš najlepšie, s funkciami, ktoré sa ti páčia a za peniaze, ktoré zvládneš utiahnuť.

Dôkladné preštudovanie výplatnej tabuľky ti povie všetko o tom, ako hrať a ako vyhrávať. Nie nadarmo sa hovorí: trikrát meraj a raz rež. Preto sa oplatí naštudovať ti dopredu veci, ktoré ťa ušetria od vyhodenia prostriedkov do koša hneď na úvod hrania.

Nastav si prísny limit na svoje výhry a prehry a dodržiavaj ho

Spravovanie bankrollu patrí k najdôležitejším aspektom na ceste za úspechom v hazardných hrách. O tom niet žiadnych pochýb. Pri automatoch s vysokým limitom ale ešte naberá na dôležitosti. Prax toto tvrdenie s určitosťou potvrdí.

Keď pri každom roztočení vrážaš do automatu 10 alebo 25 eur, môžeš veľmi rýchlo skĺznuť k tomu, že prehráš za popoludnie hrozivú čiastku. Dôležité je nielen to, aby si si stanovil limity na výhry a prehry, ale ešte dôležitejšie je, aby si ich veľmi dôsledne aj dodržiaval.

Vyberaj si automaty, v ktorých si môžeš dovoliť najvyššiu stávku

A najlepšia rada na záver. Najlepšie bonusy a najlepšie výplaty na ktoromkoľvek slote dostávajú iba hráči, ktorí vsadili maximum. Prečo hrať automat high roller a vyhýbať sa maximálnej stávke? Veľa dôvodov pre to neexistuje.

V tomto prípade by si si mal dobre rozmyslieť, či sloty s vyšším limitom vôbec vyskúšaš. Niektoré hry s vysokým limitom totižto nedávajú zmysel bez maximálnej stávky. A samotná hra tak stráca svoje opodstatnenie.

 

Chcem hrať