Chcete vyhrať obrovský balík peňazí a k tomu novučičké auto? Hra LOTO je pre tieto plány ako stvorená. Už túto nedeľu 27. decembra na vás čaká záverečné prémiové žrebovanie, kde spoznáme hneď trojicu majiteľov vozidla KIA OPTIMA.

Po celý mesiac december sa v nedeľných žrebovaniach popri hre LOTO žrebovali aj špeciálne prémiové kódy, ktoré otvárali dvere k novému autu.

Na Mikuláša sa radovali dvaja šťastlivci, ďalšie adventné nedele sme spoznali vždy jedného majiteľa nového auta. No a v poslednú nedeľu roka príde zlatý bonbónik, pretože vyžrebujeme až TROCH majiteľov auta KIA OPTIMA.

Ako sa dostať do hry o auto?

Do špeciálnych prémiových žrebovaní je zaradená každá stávka na nedeľné žrebovanie v číselnej lotérii LOTO. Je úplne jedno, či sa rozhodnete uzatvoriť svoje stávky na predajných miestach TIPOS-u, cez internet alebo prostredníctvom SMS.

Nutnosť podania tiketu je do 27. decembra 2020 (vrátane). Prémiového žrebovania sa automaticky zúčastňujú aj tí zákazníci, ktorí využívajú predplatené stávky. Nezabudnite si odložiť potvrdenie o uzatvorení stávky v hre LOTO, na ktorej je uvedený prémiový kód.

Ak totiž aj nezískate finančnú výhru, stále sa môžete stať vďaka prémiovým kódom majiteľom nového vozidla KIA OPTIMA.

Posledná nedeľa roka 2020 sa tak pre niekoho stane možno nielen zlatonosná, ale aj autonosná.

Nezabudnite si na svoj tiket staviť aj čísla v doplnkovej hre JOKER, ktorý ma aktuálnu výšku 365 896 €!

Držíme vám palce.

Chcem hrať o jackpot a auto