Horúce leto nám pomaly ale isto klope na dvere, poriadnu horúčavu ti však vieme dopriať aj my. Naše online kasíno eTIPOS.sk ponúka najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu pre hráčov dychtiacich po parádnom zážitku a skvelých výhrach. Bav sa a vyhrávaj s hrami, ktoré ťa určite nesklamú.

Hot Blizzard

Dobrého a chutného ovocia nie je veru nikdy dosť. Hot Blizzard je svižný, nenáročný a nesprevádza ho hudba ani monotónna hudba, ktorá vie hráčov odradiť od hrania. Užiješ si dostatok špeciálnych efektov. Nechýbajú symboly šťastnej modrej sedmičky ako žolíka, pôsobivá ovocná grafika a samozrejme ani progresívne bonusy. Ide o päťvalcovú hru s tromi symbolmi na valci.

Je potrebné vytočiť najmenej dva rovnaké symboly v piatich pevne stanovených výherných líniách. Výherné kombinácie sú platné zľava doprava a musia začínať na prvom valci zľava. Divokým symbolom v hre je Modrá Sedmička. Tento znak nahrádza ostatné symboly na výhernej línií, okrem symbolu Scatter. Nájdeš ho na 2, 3 alebo 4 valci. Ak ti padnú aspoň tri symboly hviezdy Scatter kdekoľvek na valcoch, máš šťastie. Aktivuješ si tým bonusovú hru Free Spins – voľné otáčky. Počet otáčok závisí na počtu hviezd, ktoré si vytočili.

Ak sú hviezdy v línií, násobí sa výhra 3x. Teda môžeš získať ďalšie bezplatné otáčky. Tak dlho neváhaj a roztoč valce plné ovocia.

Lumberjack 2

Lumberjack 2 je pokračovaním obľúbeného, a úspešného online slotu Lumberjack. Podobne ako jeho predchodca ide o jednoduchý automat, ktorý však teraz pod závojom hernej pohody skrýva prekvapivo veľa zaujímavých vlastností a exceluje najmä v bonusoch, čím si získal veľa hráčov.

Tvojou úlohou je až na dve výnimky vytočiť na valcoch tri zhodné, v neprerušovanom slede umiestnené symboly, pričom je potrebné, aby začínali na prvom valci zľava. Výnimkami, o ktorých sa bavíme, sú dva najvyššie ocenené symboly (okrem Wild a Scatteru) drevorubač a medveď. Tieto symboly stačí na ploche vytočiť iba dvakrát, aby ti bola vyplatená výhra.

Veľmi príjemné zistenie je, že už za dvoch drevorubačov získaš 20-násobok stávky. Za dvoch medveďov síce len 8 násobok, ale koho by to nepotešilo? Zober si sekeru a vyraz do kanadských lesov, kde ťa určite prekvapí medveď. Báť sa však nemusíš, prinesie ti výhru!

Joker 50 Deluxe

Keď sa povie „Deluxe“, čo si pod týmto pojmom vieš predstaviť? Asi všetko možné, no hlavne by malo ísť o kvalitný hrací automat s príjemnou grafikou, dokonalou hrateľnosťou, dostatkom bonusov a luxusnými výhrami. A presne je to tak. Kto obľubuje veľké hracie pole, rozhodne by si nemal nechať ujsť hranie a pokúšať šťastie s hrou Joker 50 Deluxe.

Čaká na teba až neuveriteľných 50 výherných línii. Tento slot je mixom všetkého dobrého a tradičného, na čo sme pri automatoch zvyknutí. Nájdeš tu ovocie, symbol 7, hviezdu, no najmä na prvý pohľad zlovestného, ale za to štedrého Jokera, ktorý je prvým bonusovým symbolom a vystupuje ako Wild symbol.

V kombinácii dokáže nahradiť chýbajúci symbol a navyše aj on sám, vytvára samostatnú výhernú kombináciu s výhernými hodnotami od návratu celej stávky až po 50-násobok. Druhým bonusovým znakom je žltá hviezda. Tá síce nevytvára žiadnu nezávislú výhernú kombináciu, no otvára dvere do bonusovej hry s voľnými pretočeniami. Joker 50 Deluxe si ťa určite získa!

Dosť však bolo slov. Navštív naše online kasíno eTIPOS.sk, kde na teba čakajú skvelé hry, s ktorými zažiješ množstvo zábavy a veľkých výhier.

Do kasína