Viete, čo sa stane, keď sa stretnú hokejisti Bondra, Hecl, Buček a Zuzin s nadanými hercami? Ponúknu vám Bonusy z bufetu! Vychutnať a užívať si ich môžete exkluzívne na TIPOSBET.

Športové stávky sú pre športových nadšencov veľmi príjemnou formou spestrenia zápasov. Či už hrá váš obľúbený tím zo slovenskej scény alebo niektorý zo zahraničných futbalových či hokejových gigantov, duel sa atraktívnejšie prežíva s podaným tiketom.

Ak totiž zápas vyjde podľa vašich predstáv, radosť môže byť dvojnásobná.

Vďaka TIPOSBET ju zažívajú denne tisíce Slovákov. Teraz na nich čaká veľká nádielka zábavy a možností, ako si vychutnať výhru a to vďaka Bonusom z bufetu. Predstavia ich naši exkluzívni ambasádori, ktorí pripravia skvelé promo akcie priamo na vaše tikety.

Tešiť sa môžete na ponuku našich „bufetárov“ a aj na hokejové osobností.

O prípravu bonusov sa postarajú herečka, performerka a slam poetka Mária Ševčíková alias Mara spoločne so študentom herectva na VŠMU Adriánom Hudákom.

Našu špeciálnu ponuku Bonusov z bufetu predstavujú štyri hokejové osobnosti – Radovan Bondra, Marek Hecl, Samuel Buček a Peter Zuzin.

A aká je teda ponuka Bonusov z bufetu?

1. SPÄŤÁK
Ide o vernostný BONUS, ktorý je vyplácaný za získané body z tipovania spolu za kalendárny mesiac. Body získava hráč podľa výšky vkladov a podľa výšky kurzov na tiketoch. Každý mesiac môže hráč získať bonus až do 350 €!

Jednoducho, bonusy, ktoré ťa zaujmú a pri tipovaní obľúbených tímov môžu dodať ešte väčšiu radosť z hry. Nájdeš ich v našej ponuke na TIPOSBET, kde ti ich pripravia a naservírujú naši bufetári v ponuke Bonusov z bufetu.

2. REGISTRAČNÝ BONUS
Pre nových hráčov máme pripravený Registračný BONUS. Po tvojej 1. registrácii na eTIPOS.sk a po aktivácii tvojho konta ti automaticky pripíšeme bonus 5 €. Navyše po 1. vklade na konto aspoň za 10 € získaš ďalší bonus 10 €. Ak si teda vložíš 10 €, hráš až za 25 €.

3. PRVÁ STÁVKA BEZ RIZIKA AŽ DO 50 €

To nie je všetko. Tipni si 1. športovú stávku po registrácii na ľubovoľnú udalosť minimálne za 20 €. Ak bude tvoja stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu max. do 50 €

Jednoducho, bonusy, ktoré ťa zaujmú a pri tipovaní obľúbených tímov môžu dodať ešte väčšiu radosť z hry. Nájdeš ich v našej ponuke na TIPOSBET, kde ti ich pripravia a naservírujú naši bufetári v ponuke Bonusov z bufetu.

A nezabudni. Vďaka svojmu kontu môžeš tipovať nielen na športové stávky, ako napríklad na zápasy hokejovej TIPOS Extraligy, ale vďaka svojmu kontu máš možnosť hrať lotérie, vyskúšať šťastie v online kasíne či zotrieť eŽreby.

Ponuku, akú nenájdeš nikde na Slovensku, ti prináša jedine naša online herňa.

Tak sa zabávaj a vychutnaj si široké možnosti, ktoré nájdeš jedine u nás. A nezabudni využiť možnosť „bohatého menu“ Bonusov z bufetu.

Zaujímavosti z natáčania:

  • Pôvodne sa mal natáčania spotu zúčastniť aj hokejový útočník Branislav Rapáč z HK Spišská Nová Ves, avšak večer pred natáčaním ho na zápase nešťastne zranila strela pukom do tváre. Produkcia tak musela do necelých 12 hodín zohnať vhodnú alternatívu. Voľba nakoniec padla na Mareka Hecla, ktorý tak spolu s Radovanom Bondrom a Petrom Zuzinom uzavrel trojkombináciu hráčov účinkujúcich v spote
  • Okrem hráčov TIPOS Extraligy sa v spote mihli tiež bývalí profesionálni hráči a to v podobe hokejového komparzu.
  • Natáčanie prebehlo v TIPOS Aréne počas jedného dňa. V aréne bol umiestnený aj samotný Bufet, ktorý je popri hercoch hlavným prvkom kampane. Bufet bol vyrobený kompletne na mieru.

Bonusy z bufetu