Azda každého poteší darček, či je menší alebo väčší. Jeden darček sme si pre všetkých tipérov pripravili aj my. Kto si totiž natipuje na zápas španielskej ligy a splní podmienky, získa odmenu 5 €.

Bonusová akcia sa vzťahovala už na utorňajší zápas Sevilla – Barcelona, rovnako tak platí na dnešný duel Bilbao – Real Madrid.

Stačí, ak si v herni eTIPOS.sk uzavriete stávku na daný zápas s minimálnym kurzom 1,50 za 10 € a bonus je váš. Stávka musí byť zahratá SÓLO a môže byť predzápasová alebo LIVE.

Keď bude stávka vyhodnotená ako NEVÝHERNÁ, v rámci cash backu dostane hráč bonus 5 €. Bonus bude pripísaný do 3 kalendárnych dní.

A ako odhadujeme zápas Bilbaa s Realom?

BILBAO – REAL – 2

Počet gólov: Menej ako 3,5

Prvý polčas: Počet gólov: Menej ako 1,5

Atraktívny zápas bude pre Baskov dokonalou príležitosťou uťať Realu skvelú sériu bez prehry, veď Biely balet nepozná pocit straty všetkých bodov od začiatku októbra. Naopak, Bilbao je ďaleko od ideálnej formy. Doma z posledných štyroch zápasov uspelo len raz, hoci to bol práve posledný duel, v ktorom sa radovali z výhry – nad Betisom Sevilla 3:2.

Oba tímy sa bortia so zraneniami či inými zdravotnými problémami.

Domáci brankár Unai Simon a Indigo Martinez boli pozitívne testovaní na Covid, Yuri Berchiche, Asier Villalibre a Alex Berenguer sú zranení, otázny je aj štart dua Dani Vivian, Peru Nolaskoain.

Bilbao nastúpi v predpokladanej zostave takto:

Athletic (4-4-2): Agirrezabala; Lekue, Alvarez, Nunez, Balenziaga; N. Williams, Vencedor, D. Garcia, Muniain; I. Williams, R. Garcia

Real je na tom s absenciami ešte horšie. Covid vyradil z hry Davida Alabu, Garetha Balea, Isca i Andrija Lunina. Luka Modrič mal síce posledný test negatívny, ale aj tak hrať nebude. Zranení sú Marco Asencio a Marcelo.  A aby toho nebolo málo, Casemiro má trest.

Real by mal nastúpiť takto: (4-3-3): Courtois; Vazquez, Militao, Nacho, Mendy; Kroos, Valverde, Camavinga; Hazard, Benzema, Vinicius.

Hostia z Madridu budú napriek početným absenciám jemným favoritom. V Bilbau neprehrali od roku 2015.

Gólové hody nečakajme, skôr boj o každú piaď ihriska.

Chcem hrať