Obľúbenú medzinárodnú lotériu Eurojackpot, ktorú si vďaka TIPOSu môžete zahrať na Slovensku už siedmy rok, zmenila prednedávnom pravidlá hry. A výsledok? Stala sa ešte populárnejšou!

Pre veľký záujem hráčov sa európske lotériové spoločnosti rozhodli Eurojackpot ešte viac zatraktívniť a od 25. marca 2022 sa výhra v prvom poradí môže vyšplhať na maximálnu sumu až 120 miliónov eur. Navyše, žrebuje sa hneď dvakrát do týždňa, čo opäť zvyšuje šancu na rozprávkovú výhru!

A že výhry neobchádzajú ani Slovákov dobre vedia mnohí výhercovia parádnych sumičiek. Kto neverí, nech si prečíta príbehy šťastných výhercov.

Veľký piatok potešil dvoch Slovákov

Sviatočný deň v roku 2022 pripadol na 15. apríla, a určite naň nezabudnú ani dvaja hráči zo Slovenska – v treťom poradí Eurojackpotu totiž získali po 93 582 €. Obľúbené dni pokoja v kruhu najbližších tak dostali úplne iný rozmer.

Jediné číslo ho delilo od 19 miliónov

Šťastný Slovák, ktorému už nikto nezoberie honor nášho prvého „utorkového“ úspešného eurojackpotového výhercu v druhom poradí, sa o pozíciu nedelil s nikým, a tak získal skvelých 713 768 €. Od hlavnej výhry v Eurojackpote, ktorá pre žrebovanie dosahovala 19 000 000 €, ho delilo len jedno jediné číslo!

Skús šťastie v eurojackpote

Oplatí sa hrať i cez internet

Po prvý raz v doterajšej histórii prevádzkovania doplnkovej hry Eurojackpot JOKER zaznamenala spoločnosť TIPOS výhru v prvom poradí, ktorú získal hráč vďaka internetovej stávke. Stalo sa tak v aprílovom žrebovaní. Príjemných 50 000 €, skvelé, čo poviete? Účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER si zvolil k dvom tipom v lotérii Eurojackpot a za takúto stávku zaplatil iba 5 eur.

Aj bez jackpotu dôvod na široký úsmev

V piatkovom žrebovaní, ktoré pripadlo na 25. marca, sa šťastena usmiala opäť na hráča zo Slovenska. Nevyhral síce 10-miliónový jackpot, ale aj tak si na svoj účet pripísal skvelú výhru z tretieho poradia vo výške 200 974 €. Kto by ich nebral?!

Šťastný február. Za 8 eur skoro 650 000!

Parádnu výhru získal hráč spod Tatier aj v polovici februára, kedy si na svoj účet pripísal skvelých 649 514 €. Rovnako veľkú výhru z druhého poradia lotérie Eurojackpot získal aj hráč z Nemecka a z Fínska. Výherca sa rozhodol uzatvoriť svoju eurojackpotovú stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Bratislavskom kraji.

Odkiaľ bude ďalší výherca? Uzatvorí stávku cez internet alebo na predajnom mieste, či cez SMS? Uspeje v treťom, druhom alebo dokonca v prvom poradí? Apropo, tento piatok sa hrá o 37 000 000 €!

Veľa šťastia.

Skús šťastie v eurojackpote