Nabitý kvalifikačný rok 2021 pokračuje. Slovenskí futbalisti, rovnako ako iné krajiny, zvedú v týchto dňoch ďalšie neúprosné boje o postup na MS 2022. Zverenci trénera Štefana Tarkoviča musia vyhrať v Rusku, ak chcú naďalej živiť šancu na šampionát v Katare. Podarí sa im to? Tipni si s najlepšími kurzmi na www.etipos.sk.

Aj na zápasy kvalifikácie pritom môžu tipéri využiť viaceré bonusové akcie ako Stávku bez rizika až do 50€. Určená je pre novo registrovaných hráčov v herni eTIPOS.sk. Stačí si len tipnúť prvú stávku na zápas kvalifikácie MS a ak tip nevyjde, vrátime hráčovi celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Navyše, zápasy sa započítavajú do Október Cupu, kde každý týždeň rozdelíme 30 hráčom až 1 500 €. Dokopy tak za mesiac nabehne hráčom na ich kontá skvelých 6 000 €.

A do tretice promo akcia pre tipérov. Kto si podá na zápasy kvalifikácie o postup na MS za aspoň 10 € získa ako bonus za každý zápas 20 FREE SPINOV v online kasíne na hru 6 Fruits!

KVALIFIKÁCIA O POSTUP NA MS 2022:

Rusko – Slovensko – 1

Prvý gól v zápase – Rusko
1.polčas výhra Rusko

Šanca Ruska na tretiu účasť v rade na svetovom šampionáte po dvoch víťazstvách 2:0 opäť nabrali reálnejšie kontúry. Na svojom konte na čele skupiny H majú trinásť bodov, rovnako ako Chorvátsko, s ktorým si to rozdajú v poslednom kvalifikačnom zápase. Teraz čaká „zbornú“ výber Slovenska, ktoré stráca na čelo štyri body a naďalej živí postupové nádeje. Vzhľadom k tomu, že predošlá vzájomná konfrontácia v Trnave vyznela lepšie pre našich futbalistov, nečaká Rusko vôbec ľahký zápas. Veľkou výhodou tímu trénera Valeria Karpina bude domáce prostredie, kde býva spravidla dominantné. Túto bilanciu bude chcieť zborná potvrdiť aj v Kazani.
Výrazne by jej k tomu mohol pomôcť prvý gól. V tejto kvalifikácii totiž zvíťazila iba v prípade, že na tom bola lepšie už po úvodnom dejstve. Situácia Slovenska je jasná. Ak chce naďalej pomýšľať na cestu do Kataru v roku 2022, musí tento zápas zvládnuť. V predošlom zápase porazilo Cyprus 2:0 a po dvoch neúspechoch sa konečne dočkalo triumfu. Slovákom bude chýbať Stanislav Lobotka, čo môže byť rozhodujúci faktor.
Ani v jednom z desiatich vzájomných súbojov nebol po záverečnom hvizde rozdiel v skóre viac ako jednogólový.

Česko – Wales – X 

polčas X/konečný X – počet gólov menej ako 2,5

Zdá sa, že Belgicko má prvé miesto v skupine E kvalifikácia MS isté, takže duel Českej republiky s Walesom bude pre obe mužstvá kľúčový. Pôjde totiž o druhé a tretie miesto v tabuľke a pochopiteľne postup na Mundial.
Česi, ktorí za sebou majú skvelé vystúpenie na ME 2020, v marci v Cardiffe padli až gólom zo záveru stretnutia. Keby im však v Edene vyšla odveta, odskočili by ostrovnému celku na trojbodový rozdiel, čo by pred záverečnými zápasmi v skupine s Bieloruskom a Estónskom bola veľmi slušná pozícia. Walesu nedokázali Česi streliť gól v troch zo štyroch vzájomných konfrontácií. Jediného víťazstva sa reprezentanti zo stredu Európy dočkali v predchádzajúcom súboji na domácej pôde. Teraz tento výsledok potrebujú zopakovať. K tomu by im prišiel náramne vhod prvý gól zápasu, ktorý by mohol byť opäť kľúčový, otázne je, či príde. V siedmich z predošlých ôsmich súťažných duelov Česka sa z výhry radoval tím, ktorý otváral skóre.

Škótsko – Izrael – X

Prvý polčas viac ako 1,5 gólu

V kvalifikácii si to rozdá Škótsko s Izraelom a pre oba celky pôjde o kľúčové stretnutie. Na medzinárodnej scéne sa stretávajú siedmykrát za uplynulé tri roky a zakaždým išlo o veľmi vyrovnané stretnutia. V prípade víťazstva si ostrovný celok upevní druhé miesto a na svojho nadchádzajúceho súpera by tak mal štyri body k dobru. Naopak, v prípade triumfu hostí by sa futbalisti z židovského štátu dostali na druhú pozíciu a postup do Kataru by tak mali vo vlastných rukách. Nedávna história vzájomných súbojov je veľmi bohatá. Jedným z nich bolo aj play-off o ME 2020, ktoré práve na ihrisku v Hampden Parku ovládli po penaltovom rozstrele Škóti. Takmer po roku sa tu proti sebe postavia tí istí súperi. Ostrovania budú vsádzať aj na pevnú defenzívu, ktorá v troch z minulých štyroch stretov v kvalifikácii MS udržala čisté konto. Päť z minulých šiestich duelov Izraela ponúklo aspoň dva presné zásahy v prvých polčasoch.

Turecko – Nórsko – 2 

Viac gólov ako 3,5

Turecko dúfa, že sa mu podarí prebojovať sa na MS podobne, ako v roku 2002. V úvodných piatich dueloch kvalifikácie ani raz neprehrali, ale v predchádzajúcom súboji vyfasovali na pôde aktuálne vedúceho tímu skupiny G z Holandska výprask 1:6. Kouč Nórska Stale Solbakken dúfa, že sa jeho tímu podarí udržať súčasnú výkonnosť. Z minulých deviatich zápasov len dvakrát prehral. V poslednom zápolení si severania doma poradili s Gibraltárom ľahko 5:1, v tabuľke majú 13 bodov ako Holanďania. Ak sa teda chcú pozrieť na prvé MS od roku 1998 a celkovo štvrté, potrebujú v ideálnom prípade zvíťaziť. Nanešťastie pohľad do histórie im veľa šancí nedáva. Z deviatich vzájomných konfrontácií s Tureckom vyhrali len dvakrát, pričom naposledy sa im to podarilo pred 21 rokmi. Šesť zápasov Turecka v skupine prinieslo 29 gólov, čo bolo pred nadchádzajúcimi zápasmi vôbec najviac.

Litva – Bulharsko – X2

Viac gólov v 2.polčase
1. gól Bulharsko

Litva začína novú éru, keď na jej lavičke čaká domáca premiéra v úlohe hlavného trénera Valdasa Ivanauskasa. Niekdajší ikona bundesligového Hamburgu, za ktorý nastupoval v deväťdesiatych rokoch, má v zbierke úspechov v úlohe trénera napríklad víťazstvo v škótskom pohári s Hearts. Teraz má za úlohu zdvihnúť výkony národného tímu, ktorý sa bez bodu krčí na chvoste skupiny. Bulharsko je na tom síce v tabuľke len o jednu priečku lepšie, ale v prípade víťazstva sa môže posunúť dokonca na druhú pozíciu. Súčasný tím má veľmi ďaleko od toho, ktorý žiaril na MS 1994 v USA. Na svetovom šampionáte si následne Bulhari zahrali ešte o štyri roky neskôr, ale od tej doby ho môžu sledovať iba z televíznych obrazoviek. V Litve by mali Bulhari získať minimálne bod.

Kompletná ponuka