Už si aj ty roztočil valce na eTIPOS.sk a objavil čaro nášho online kasína? Že nie? Tak to rýchlo naprav, pretože na každého hráča čakajú parádne bonusy a skvelé výhry.

Mesiac január sa blíži k svojej polovici, čo znamená, že Januárová Kasíno Liga má za sebou už niekoľko hracích dní. Ty si sa do nej ešte nezapojil? Neváhaj, rýchlo to zmeň, veď na teba čakajú štedré odmeny.

Ako si môžeš hrať Kasíno Ligu?

Táto súťaž je už dlhšie neodmysliteľnou súčasťou nášho kasína eTIPOS.sk, naši hráči si ju mimoriadne obľúbili. Prečo je to tak? Dôvodov je hneď viacero.

Máva skvelé dotácie. Hneď na úvod nového roka, v januári, je v hre krásnych 60 000 €. Z tejto dotácie sa pomaly ukrajujú jednotlivé odmeny, keďže každý deň sa v našom online kasíne vyhrávajú zaujímavé ceny.

Tešiť sa môžeš na Večerné tematické turnaje, ktoré prebiehajú od 17:00 do 23:30 hod. V týchto turnajoch hráš o body do rebríčkov Kasíno Ligy (v hre je 256 bodov), ale aj o finančné odmeny 800 €, štvrtky dokonca až 1 000 €!

CHCEM HRAŤ

V každom Večernom tematickom turnaji čakajú na teba iné kvalifikačné hry a aj iný systém bodovania, preto pred zapojením sa do turnajov si vždy prečítaj pozorne ich podmienky.

Double Days sú tu

Ak si sa stále nezapojil do Januárovej Kasíno Ligy, neváhaj, teraz budeš mať ideálnu možnosť. Počas tohto týždňa, od pondelka 9. januára do nedele 15. januára, totiž môžeš profitovať vďaka Double Days.

Čo to znamená? Že vo Večerných turnajoch v tomto týždni môžeš získať až dvojnásobný počet bodov, ktoré ti môžu pomôcť zabezpečiť si vyššie priečky v jednotlivých rebríčkoch Kasíno Ligy.

Exclusive turnaj až o 10 000 €

Okrem Double Days si nenechaj ujsť u nás v týždni od 9.1. do 15.1.2023 aj Exclusive turnaj o okrúhlych 10 000 €.

Ide sa o trojicu turnajov, ktoré sú rozdelené podľa dní na dátumy:
9.1. – 10.1    Dotácia 3 000 €
11.1. – 12.1  Dotácia 3 000 €
13.1. – 15.1  Dotácia 4 000 €

Odmeny si po každom z turnajov rozdelí až 124 hráčov, ktorým sa podarí získať najviac bodov. Okrem toho sa v každom z Exclusive turnajov hrá aj o 843 bodov do Kasíno Ligy.

Kvalifikačnými hrami turnajov sú online automaty, pričom rebríček turnajov sa zostavuje podľa vzorca WIN/BET. Aj v tomto prípade si pred účasťou v turnaji prečítaj ich podmienky, aby ti nič neušlo.

CHCEM HRAŤ

Obdaruj sa uvítacím bonusom

Online kasíne eTIPOS.sk je neobmedzená studnica skvelých možností, bonusov a najmä hier, ako sú online automaty, blackjack, ruleta, poker, lotérie, ale aj eŽreby.

V prípade, že sa rozhodneš do online herne eTIPOS.sk zaregistrovať ako nový hráč, čaká na teba atraktívny vstupný bonus až do 1 050 € + 280 pretočení zadarmo k tomu.

Tak neváhaj a objav svet eTIPOS.sk ešte dnes.