Futbalové top zápasy sa hrajú na Starom kontinente aj počas víkendu. Nezabúdaj, že prvá stávka je u nás vždy bez rizika až do 50 €! Natipuj si navyše promovaný zápas v herni eTIPOS.sk a získaj bonus 5 € za každý jeden zápas, spolu tak môžeš získať za 4 zápasy až bonus až 20 €.

Natipuj ľubovoľnú stávku na zápas Southampton – Arsenal, Tottenham – Brighton, Newcastle – Leicester a/alebo West Ham – Burnley z ponuky eTIPOS.sk, zvoľ minimálny vklad 10 € a minimálny kurz 1,50. Stávka musí byť zahratá SÓLO a môže byť predzápasová aj LIVE. Stávka musí byť vyhodnotená ako prehratá.

ANGLICKÁ PREMIER LEAGUE NA VÍKEND

Southampton – Arsenal

Tipy: Zápas 2 – menej gólov ako 3,5 – 1.gól Arsenal

Na začiatku minulého mesiaca Southampton ešte sníval o víťazstve v FA Cupe a prvom umiestnení v Premier League v hornej polovici tabuľky od ročníka 2016/17. Po sérii bez víťazstva od začiatku marca však jeho hráči vypadli z FA Cupu a skĺzli na 14. miesto v tabuľke. Najnovšia porážka v tomto ročníku ligy prišla doma s Chelsea, kde inkasovala 6 gólov po desiaty raz, čo je rekord PL. Tri z týchto drvivých porážok nesie rukopis Ralpha Hasenhüttla, čo možno prispelo k jeho nedávnemu vyjadreniu o jeho úmysle odísť z klubu. Teraz ho čaká ďalšia neľahká úloho proti Gunners.

Arsenal si robil zálusk na posun medzi štyri najlepšie tímy, aby dosiahol svoje prvé umiestnenie v prvej štvorke od ročníka 2015/16, ale prehral tri z posledných štyroch ligových zápasov, čo jeho hráčom určite nepridalo na sebavedomí. Manažér Mikel Arteta kritizoval mentalitu svojho tímu po ich poslednej prehre s Brightonom (2:1). Ďalšia prehra by znamenala negatívne prepísanie histórie, čo by piaty Arsenal prehral tri po sebe idúce sobotňajšie zápasy PL od roku 2008. Vzájomné zápasy ale hovoria pre hostí, ktorí chcú pokračovať vo vyvíjaní tlaku na štvrtý Tottenham.

Manchester Utd. – Norwich

Tipy: Zápas 1 – handicap (0:2) 1 – 1.gól ManU

Zdá sa, že dokonca aj dočasný manažér Manchestru United Ralf Rangnick si začína myslieť, že umiestnenie v prvej štvorke v Premier League (PL) je nedosiahnuteľné po frustrujúcej porážke 1:0 v Liverpoole s Evertonom, ktorý bol minulý víkend ohrozený zostupom. „Ak budeme hrať ako tu, jednoducho si to nezaslúžime,“ bolo jeho odsúdeniahodné hodnotenie v Goodison Parku, po ktorom ManU zostal na 7.mieste tabuľky.  Jeho tím zaznamenal iba jedno víťazstvo v posledných siedmich ligových zápasoch! „Červení diabli“ budú dúfať, že plánovaný protest proti majiteľom klubu ich nebude priveľmi rozptyľovať, pretože od januára neprehrali ani jeden domáci ligový zápas, v troch zápasoch udržali čisté konto.

Man United – ktorý údajne čoskoro potvrdí Erika ten Haga ako Rangnickovho nástupcu – vyhral päť z posledných šiestich vzájomných domácich duelov „na nulu“, v hre je však aj nešťastná spomienka na porážku 2-1 na Old Trafford z decembra 2015. To by mohlo vyburcovať Norwich City, aj keď im to vtedy nepomohlo s udržaním sa medzi elitou. Na 17. miesto Evertonu stráca aktuálne sedem bodov a do konca ligy zostáva sedem zápasov.

Tottenham – Brighton

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Tottenham – 1.polčas vyhrá Tottenham

Tottehnam stále bojuje o budúcoročnú Ligu majstrov, v tabuľke mu patrí aktuálne štvrté miesto, ktoré mu jeho cieľa aj zaručuje. Piaty Arsenal má o tri body menej, ale jeden zápas k dobru a uspieť bude chcieť aj na ihrisku Southamptonu. Spurs naposledy v Premier League na domácom ihrisku prehrali pred mesiacom s Wolverhaptonom (0:2), z posledných desiatich duelov prehrali tri, pozitívom je, že za remízy body zbytočne nestrácali a sedem duelov bodovo ovládli. Brighton sa usadil na 11. mieste tabuľky, čo mu určite vnáša viac pokoja, ako tomu bolo v minulých týždňoch, keď sa mu veľmi výsledkovo nedarilo.

Vzpruhou pre neho je určite víťazstvo z posledného ligového zápasu na pôde Arsenalu (2:1), ktorý zabezpečili Trossard s Mwepuom. Vzájomné zápasy hovoria jasne pre domácich. Zverenci Antonia Conteho vyhrali sedem z posledných desiatich spoločných konfrontácií, Brighton od roku 2000 naviac na Hotspur stadium nezvíťazil.

Newcastle – Leicester

Tipy: Zápas X – viac gólov ako 2,5 – polčas X/zápas X

Líškam z Leicesteru patrí v tabuľke Premier League 9.miesto so 40 bodmi, Newcastle je pätnásty (34 bodov), hostia však odohrali o dva zápasy menej. Tento zápas veľa napovie, či ambíciou manažéra Brendana Rodgersa bude atakovanie európskych pohárov, alebo sa uspokoja pokojným vodám v strede tabuľky a konsolidovaním kádra pre novú sezónu. Newcastle prehral z posledných dvanástich ligových zápasov iba tri, o jeho zlej forme ale svedčí fakt, že sa tak stalo v posledných štyroch kolách.

Povzbudením môže byť, že zverenci manažéra Eddieho Howa posledné štyri ligové zápasy vyhrali. Líšky stále ešte bojujú aj na európskej scéne, po vyradení francúzskeho Rennes v prvom zápase Európskej konferenčnej ligy uhrali proti PSV Eindhoven na King Power Stadium bezgólovú remízu. Z posledných ôsmich duelov Premier League prehrali iba dva, posledné kolo zdolali Crystal Palace.

Vzájomné zápasy týchto súperov hovoria jasne pre Leicester, ten ovládol štyri z posledných piatich, remízou sa však neskončilo posledných 13 medzi anglickou elitou. Posledných šesť konfrontácií prinieslo 3 a viac strelených gólov v zápase.

West Ham – Burnley

Tipy: Zápas 1 – viac gólov ako 2,5 – v 2.polčase viac gólov

Stávkové kancelárie favorizujú domácich kladivárov a my s nimi súhlasíme. Londýnskemu tímu patrí veľmi pekné šieste miesto s 51 bodmi, zaručujúce štart v budúcoročnej edícii Európskej konferenčnej ligy. Zverenci Davida Moyesa strácajú na piaty Arsenal tri body, rovnako 51 bodov majú však aj červení diabli z Manchesteru, ktorí majú o zápas menej. V úplne odlišnej situácii je Burnley, ktoré je tretie od konca a aktuálne je vážnym adeptom na zostup do Chamiponship, na záchranu stráca štyri body. West Ham ešte bojuje stále vo vysoko cenenej Európskej lige, kde po vyradení futbalistov FC Seville bojuje o postup do semifinále s francúzskym Lyonom.

Tím z Upton Parku, ktorý hráva svoje domáce zápasy na olympijskom štadióne v Londýne, potešil v troch posledných ligových zápasov svojich fanúšikov, keď zdolal postupne Everton, Aston Villu aj Wolverhampton, v EL dokonca španielskeho giganta, o víťazstvo proti Lyonu ho obral Ndonmele (1:1). Burnley sa v lige trápia, prehrali päť z posledných šiestich zápasov, vzájomné zápasy dnešných súperov sú ale celkom vyrovnané, z deviatich posledných štyri ovládol West Ham aj Burnley.

tipovať premier league