Je koniec decembra. Hráč podáva na predajnom mieste v trenčianskom kraji svoj tip pre lotériu LOTO 5 z 35. Nespolieha sa na vlastný výber, ale radšej dôveruje systémovej stávke, z ktorej vzniká 252 rôznych tipov. Podáva tiket a dúfa vo svoje šťastie.

Aj takto by mohol začínať príbeh výhercu číselnej lotérie LOTO 5 z 35, ktorý vyhral historicky najvyššiu jackpotovú sumu, akú doteraz jeden hráč získal. A čo mu dopomohlo k výberu víťazných čísiel 1, 10, 22, 34 a 35, ktorým vďačí za 233 965,66 €?

Hráč má na výber veľa možností ako si vybrať lotériové čísla. Jednou z nich je spoľahnúť sa na systémovú stávku. Jej hlavnou výhodou je, že môžete vyhrať viac ako s obyčajnou stávkou. Systémová stávka poskytuje možnosť uzatvárať väčší počet jednoduchých tipov na jednom tikete. Nemusí sa vypĺňať veľké množstvo hracích polí a tiketov.

Ako podať systémovú stávku?

Najprv si vždy zvolíte systém, ktorý chcete tipovať. Náš výherca vsadil na systém 10. Následne vybral čísla, ktoré chcel v systémovej stávke kombinovať.  Systémová stávka vytvorila všetky možné kombinácie vybraných čísel. V tomto prípade ich bolo 252. Zvolený systém presne určuje, koľko čísel si volíte a taktiež aj celkový počet tipov, ktoré sa kombináciou čísel vytvoria.

Či už preferujete svoje vlastné šťastné čísla podľa pocitu alebo necháte rozhodnúť systém, jedno je isté. Jackpot sa nevyhrá sám. Preto navštívte etipos.sk a skúste svoje šťastie aj vy. Čaká na vás 158 002,16 €!

Prajeme šťastný výber!

chcem hrať loto 5 z 35