Aj vy sa pýtate aké by to bolo stať sa milionárom? Zistite to vďaka číselnej lotérii LOTO, v ktorej sa teraz hrá nie len o jackpot v hodnote viac ako jeden milión €. Ak si k svojmu tipu nezabudnete prihodiť aj doplnkovú hru JOKER, tak sa môže stať, že pri troche šťastie zbohatnete až o 1,3 milióna € a to stále nie je všetko.

Najzaujímavejšími začínajú byť číselné lotérie v momente, keď sa hrá o vysoké jackpoty. V prípade lotérie LOTO teraz ide o viac ako milión €. Pre mnohých je to abstraktná, ale zároveň veľmi lákavá suma, ktorú by chcel mať nejeden hráč na svojom bankovom účte. Avšak nepripíše sa tam sama od seba. Potrebná je nielen trocha šťastia, ale aj snahy.

Či si už vyberiete jedno z predajných miest spoločnosti TIPOS, prihlásite sa do svojho konta cez eTIPOS.sk alebo pošlete SMS na číslo 3333, dôležité je v prvom kroku podať tiket so svojimi šťastnými číslami.

Pripomíname, že teraz je ten správny čas dokúpiť si aj doplnkovú hru JOKER, ktorá atakuje svoj vlastný rekord zo začiatku roka a pohybuje sa na úrovni 313 773 €. Spolu tak môžete byť bohatší o viac ako 1,3 milióna €.

A to ešte stále nie je všetko! Nezabudnite, že v nedeľu 27. septembra je prvé prémiové žrebovanie, v ktorom každú nedeľu hráte o štýlový automobil KIA OPTIMA v hodnote viac ako 40 tisíc €.

Pokúšajte svoje šťastie aj vy a tipujte na eTIPOS.sk.

Držíme palce!

chcem hrať